Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dostlar Mahallesi’nde rol alan Çağla Şıkel, çocuklarına ekrandayken yanlarında olmasını açıklayamadı

Dostlar Mahallesi’nde rol alan Çağla Şıkel, çocuklarına ekrandayken yanlarında olmasını açıklayamadı

tarafından ker_def
Çağla Şıkel: Alişan’ın kıskançlığı…

Model ve oyuncu Çağla Şıkel, oğulları Kuzey ve Uzay Altuğ ile beraber Akmerkez’de görüntülendi.
Çağla Şıkel, oğulları Kuzey ile Uzay ile birlikte her zaman olduğu gibi oyuncak mağazasından alışveriş yaptıktan sonra objektiflere yansıdı.

‘Dostlar Mahallesi’ dizisinde rol alan Çağla Hanım, “Kuzey ve Uzay daha önce canlı sunduğum sabah programında, benim işe gittiğimi ve işim bitince geleceğimi biliyorlardı. Bu sefer çok enteresan oldu. Çocuklar diziyi izlerken eve gelip bir anda karşılarında beni görünce kısa bir şok yaşadılar. ‘Hem televizyonda hem de yanımızda nasıl oluyor?’ diye” şeklinde konuştu.

“HAVAYA BAKIP TERLİYOR”

Alişan ile sabah programından sonra dizide de beraber oynayan güzel sunucu, “Alişan’ın yeni sevgilisi Buse Varol da dizide rol alıyor. Alişan, dizide rol icabı başkasıyla ilişkisi olan Buse’nin çekimlerini izlemek yerine havaya bakıp terliyor. Kıskançlığı beni gülmekten kırıp geçiriyor” dedi.

Şıkel, “Bu sefer Alişan’ın ilişkisine biraz daha dikkat edip rahat bırakalım, çok fazla sıkmayalım. Bunu kimse bilemez, ama belki bu sefer mutlu sona gider ve ben Alişan’ın mutlu olup yuvasını kurmasını çok isterim” ifadelerini kullandı.