Ana sayfa TV Programları Dostumun Dünyası programında önemli toplumsal mesaj!

Dostumun Dünyası programında önemli toplumsal mesaj!

tarafından ker_def

FOX’un sevilen köpek eğitimi programı “Dostumun Dünyası”nda, deneyimli köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak, can dostlarımızın dünyasına ayna tutuyor. “Dostumun Dünyası”nda bu hafta, 27 yıllık köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak, yine mutlu köpekler ve mutlu aileler için çalışıyor.

Bir pansiyon odasında, küçücük bir kutuda terk edilmiş halde bulunan Doktor’un sahiplenildikten sonra değişen yaşamı, bu bölümde ekrana geliyor. Bugün güçlü, mutlu ve hareketli bir çocuk olan Doktor’un, aileye yeni katılacak üye için hazırlanması ise, Ali’nin sorumluluğu.

Dört yaşında bir kız çocuğu, kendisinin iki katı ağırlıkta ve güçte bir köpeği kontrol edebilir mi? Cansu ve can dostu Bonnie, Akita Inu ırkına dair bilinenleri ve köpek eğitiminin kurallarını baştan yazıyor.

“Dostumun Dünyası”, bu hafta beyazperdenin patili yıldızlarını mercek altına alıyor. Aktör köpekler nasıl eğitiliyor? Aktör köpek eğitmenine nasıl sorumluluklar düşüyor? Eğitmen Ersen Akbaş ile can dostları Mithril ve Jason, yıldız köpeklerin kamera arkasındaki yaşamını anlatıyor.

FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin sevilen köpek eğitimi programı “Dostumun Dünyası”, 27 Mart Cumartesi saat 12.45’te, FOX’ta!