Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show – 1 Ekim 2018 full hd izleyin

Dr. Feridun Kunak Show – 1 Ekim 2018 full hd izleyin

tarafından ker_def

Alternatif tedavi yöntemlerini modern tıpla harmanlayan Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Programda “Diz ağrısı neden olur? Diz ağrıları için neler yapılmalı? Diz ağrılarının tedavi yöntemleri nelerdir? Menisküs nedir? Menisküs olmamak için neler yapılması gerekir? Diz ağrısı için krem var mı? Kelle paça çorbası nasıl yapılır? Kelle paça çorbası neye iyi gelir?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak Show’un 1 Ekim Pazartesi günü ekrana gelen bölümünün tamamını full hd olarak videodan izleyebilirsiniz.

Feridun Kunak bu bölüm, diz ağrılarıyla ilgili bilinmesi gerekenleri izleyicilere aktardı. Kunak, dizlerdeki iki kemiğin birbirine çarpmasına mani olan yastıkçıların menisküs olduğunu, dizin içerisinde 4 tane menisküs olduğunu, dize kan gitmezse menisküslerde zaman içerisinde bozulmalar meydana gelebileceğini söyledi.

Kunak, içerisinde bamya, süt, ozon yağı ve çörek otu yağı olan eklem ağrılarına iyi gelen bamya lapası tarifini verdi. Karışımı pişirdikten sonra dize sıcak uygulanmasını söyleyen Kunak, soğuyana kadar durmasını önerdi.

Feridun Kunak, içerisinde kafur, vazelin, kantaronlu ozon yağı ve karabiber olan diz ağrılarına iyi gelen doğal krem yapımını aktardı. Kunak, karışımın ağrıyan yere sürülmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak içerisinde kuzu paça, tereyağı, un, yumurta sarısı, limon suyu, su ve tuz olan kış aylarının vazgeçilmezi kelle paça çorbası yapımını ekrana getirdi. Kunak, malzemeler kavrulduktan sonra kelleden ve paçadan çıkan suyu karıştırıp ardından yoğurt terbiyesini de koyup hazır hale geleceğini aktardı.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…