Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show 21 Ocak 2019 Pazartesi bölümünü full hd izle

Dr. Feridun Kunak Show 21 Ocak 2019 Pazartesi bölümünü full hd izle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor. Programda bu bölüm fazla kilolardan kurtulmak için çok özel bilgiler ekrana taşındı.

Programda “Kilo nasıl verilir? İstenmeyen yağlardan nasıl kurtulunur? Doğal yolla sağlıklı zayıflama yöntemleri nelerdir? Zayıflatan yiyecekler nelerdir? Kilo nasıl alınır? İştah açan besinler nelerdir?” soruları yanıtlandı. Videodan programın tamamını ful hd izleyebilirsiniz.

Dr. Feridun Kunak, bütün hastalıkların başının kilodan kaynaklandığını, şeker hastalarının bile çoğunun şeker hastası olmadığını, kiloya bağlı şeker olduğunu belirtti.

Pek çok faktör bağırsakların yavaş çalışmasına neden olabilmektedir. Bu nedenle bağırsakları temizlemek, sağlık açısından çok önemlidir. Dr. Feridun Kunak, metabolizmayı hızlandıran, bağırsakları çalıştıran etkili kür tarifi verdi. İçerisinde kırmızı lahana, dereotu, maydanoz ve limon olan bağırsakları çalıştıran sağlıklı karışım tarifini izleyicilerle paylaşan Kunak, karışımın yemekten bir saat önce içilmesini tavsiye etti.

Kunak, içerisinde yoğurt, limon suyu, pul biber ve sumak olan göbek yağlarını eriten doğal karışım tarifi verdi. Kunak, karışımın akşam yatmadan önce yenmesini, ardından bir bardak su içilmesini önerdi.

Serap Kunak ise, içerisinde elma kabuğu, mandalina kabuğu, muz kabuğu ve portakal kabuğu olan temizlik için doğal sirke yapımını aktardı. Kunak, sirkeyi oda sıcaklığında yirmi gün beklettikten sonra süzülmesi gerektiğini söyledi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde mahlep, yoğurt ve bal olan cildi nemlendiren doğal maske yapımını ekrana getirdi. Maskeyi yüze sürdükten sonra yirmi dakika bekletilmesini, ardından yıkanmasını söyleyen Kunak, maskenin tüm cilt tipleri için uygun olduğunu belirtti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…