Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show 22 Ocak Salı Tamamını İzle

Dr. Feridun Kunak Show 22 Ocak Salı Tamamını İzle

tarafından ker_def

Sağlıktan güzelliğe birçok farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm hemoroid problemi yaşayanlar için çok önemli bilgilere yer verildi.

Programda “Hemoroid nedir? Hemoroid neden olur? Hemoroid belirtileri nelerdir? Hemoroid nasıl tedavi edilir? Hemoroid nasıl geçer? Hemoroidi önlemenin yolları nelerdir? Kabızlık nedir? Kabızlık neden olur? Kabızlığı önlemenin yolları nelerdir?” soruları cevaplandı. Videodan 22 Ocak Salı günü ekrana gelen bölümün tamamını izleyebilirsiniz.

Hemoroid, zaman zaman ortaya çıkan yaygın bir sağlık sorunudur. Hemoroid içerisinde kan pıhtısı oluşursa şiddetli bir ağrıya neden olur. Dr. Feridun Kunak, hemoroide iyi gelecek çok özel bitkisel kür tarifini aktardı. İçerisinde vazelin, at kestanesi yağı, kantaron yağı, nane yağı ve üzüm çekirdeği yağı olan hemoroid için doğal kür tarifi veren Kunak, kremin hemoroidli bölgeye uygulanmasını tavsiye etti.

Kunak, içerisinde ısırgan ve at kestanesi tozu olan hemoroid için lapa tarifini izleyicilerle paylaştı. Kunak, karışımı beş dakika kaynattıktan sonra süzüp kullanılmasını önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde pırasa, yoğurt ve keten tohumu olan kabızlığa iyi gelen doğal kür tarifi de verdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…