Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show 30 Ocak Çarşamba bölümün full hd izle

Dr. Feridun Kunak Show 30 Ocak Çarşamba bölümün full hd izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilinçlendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm gıda zehirlenmesi hakkında merak edilenlere yer verildi. 30 Ocak Carşamba günü ekrana gelen Feridun Kunak Show programının tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Programda “Gıda zehirlenmesi nedir? Gıda zehirlenmesi neden olur? Gıda zehirlenmesini önlemek için ne yapmak gerekir? Yiyecekler nasıl tüketilmeli? İshal neden olur? İshali önlemek için neler yapılmalı?” soruları yanıtlandı.

İshal, günlük hayatı olumsuz etkileyen, kişinin aşırı sıvı kaybetmesine ve vücudun direncinin düşmesine neden olan bir hastalıktır. Dr. Feridun Kunak, içerisinde yoğurt ve maden suyu olan ishali önleyen karışım tarifini izleyicilerle paylaştı. Kunak, karışımın ishal sırasında içilmesini ve faydası olacağını söyledi.

Feridun Kunak, içerisinde limon, kuru nane, zencefil ve bal olan kusma sorunlarını gideren etkili kür tarifi verdi. Kunak, karışımı kaynattıktan sonra süzüp içilmesini önerdi.

Kunak, gıda zehirlenmelerine engel olan etkili karışım tarifini de paylaştı. Ilık suyun içerisine kil koyup karıştırılmasını söyleyen Kunak, karışımın hemen içilmesi gerektiğini aktardı.

Programda Serap Kunak ise, içerisinde elma, mandalina, limon, çubuk tarçın, mısır püskülü ve kiraz sapı olan ödem atan, metabolizmayı hızlandıran detoks tarifi verdi. Kunak, karışımı on beş dakika kaynatıp on beş dakika demledikten sonra süzüp gün boyu içilmesini tavsiye etti.

Ayrıca Kunak, içerisinde maya, kefir ve tahin olan kırışıklıklara iyi gelen doğal maske yapımını da izleyicilere aktardı. Kunak, maskeyi cilde uygulayıp kuruyana kadar bekletilmesini, ardından yıkanmasını söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…