Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show 5 Şubat Salı Full HD İzle

Dr. Feridun Kunak Show 5 Şubat Salı Full HD İzle

tarafından ker_def

Sağlıktan güzelliğe birçok farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm son zamanlarda sıkça karşılaşılan el ve parmak sorunlarıyla başa çıkmanın yöntemleri ele alındı. 5 Şubat Salı günü ekrana gelen programın tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Programda “El ve parmak sağlığına nasıl dikkat edilmeli? Tetik parmak nedir? Tetik parmak nasıl tedavi edilir? Parmaklarda şekil bozukluğunun önüne nasıl geçilir? Parmaklardaki şekil bozukluğu nasıl geçer? Eldeki uyuşukluğa ne iyi gelir? El ve parmak ağrısı nasıl geçer?” soruları yanıt buldu.

Feridun Kunak, elin içerisinde bir bant olduğunu, bu bant sertleşip bozulursa el parmaklarında uyuşmalar ve ağrılar olabileceğini, el ve parmak sağlığı için mutlaka egzersiz yapılmasını tavsiye etti.

El ve parmaklardaki uyuşma çoğu zaman önemsenmeyen bir durumdur. Uyuşma kronik bir hal aldığında eğer gerekli tedbirler alınmazsa, daha büyük rahatsızlıklara neden olabilir. Dr. Feridun Kunak, içerisinde zencefil, nane yağı ve ozon yağı olan eldeki ağrıyı ve uyuşukluğu geçiren lapa tarifini ekrana getirdi. Kunak, karışımı ısıttıktan sonra ağrıyan bölgeye uygulanmasını, soğuyana kadar bekletilmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde kafur, vazelin, biberiye yağı, ozon yağı ve zeytinyağı olan el ve parmak ağrıları için doğal krem tarifi verdi. Kunak, karışımın ağrıyan yere uygulanmasını tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…