Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show Full HD İzle – 20 Kasım 2018 Salı

Dr. Feridun Kunak Show Full HD İzle – 20 Kasım 2018 Salı

tarafından ker_def

Sağlıktan güzelliğe, sanattan spora birçok alanda farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Videodan 20 Kasım Salı günü ekrana gelen programın tamamını full hd izleyebilirsiniz.

Programda “Grip nasıl tedavi edilir? Grip nasıl geçer? Grip nasıl önlenir? Gripten korunmanın yolları nelerdir? Grip çeşitleri nelerdir? Doğal antibiyotik nasıl yapılır?” soruları yanıtlandı.

Programda bu bölüm kış aylarında sıkça görülen grip ve soğuk algınlığından korunmanın yöntemlerine yer verildi.

Grip, özellikle kış ayları deyince akla ilk gelen hastalıklardan bir tanesidir. En sık karşılaşılan hastalıklardan biri olan grip için Dr. Feridun Kunak, doğal antibiyotik yapımını ekrana getirdi. İçerisinde limon, soğan, sarımsak, zencefil ve bal olan soğuk algınlığından ve gripten koruyan antibiyotik yapımını izleyiciye aktaran Kunak, serin yerde iki gün beklettikten sonra süzüp içilmesini tavsiye etti. Ayrıca Kunak, şeker hastası olanların karışıma bal yerine yoğurt koymalarını önerdi.

Kunak, içerisinde kuşburnu, kivi, mandalina ve ekinezya olan gripten koruyan vücut direncini yükselten doğal sirke yapımını da izleyiciyle paylaştı. Kunak, sirkeyi yirmi gün bekletip süzdükten sonra içilmesi gerektiğini söyledi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde adaçayı, karbonat, kantaron yağı olan sinüsleri temizleyen kür tarifi verdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…