Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show İzle – 12 Kasım 2018 Pazartesi

Dr. Feridun Kunak Show İzle – 12 Kasım 2018 Pazartesi

tarafından ker_def

Alternatif tedavi yöntemlerini modern tıpla harmanlayan Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Programın 12 Kasım Pazartesi günü Kanal 7’de ekrana gelen son bölümünü videodan izleyebilirsiniz.

Programda “Görme bozukluğu neden olur? Gözlük seçimlerinde nelere dikkat etmeliyiz? Göz sulanmasının sebepleri nelerdir? Göz tansiyonu nedir? Sinüzit ağrısı gözleri etkiler mi? Göz altı morlukları nasıl giderilir?” soruları cevaplandı.

Programda bu bölüm göz sağlığı ve görme bozukluklarıyla ilgili merak edilenlere yer verildi.

Feridun Kunak, içerisinde yaban mersini, yeşil çay ve havuç olan gözü kuvvetlendiren doğal sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak, sirkeyi bir ay beklettikten sonra süzüp içilmesini önerdi.

Göz altı şişlikleri ve göz altı morlukları sık karşılaşılan bir cilt problemidir ve en çok dikkat çeken bölgede yani gözlerin hemen altında oluşurlar. Serap Kunak, içerisinde çay demi ve rendelenmiş patates olan göz altı şişliklerine ve göz altı morluklarına iyi gelen doğal kür tarifini izleyiciye aktardı. Kunak, karışımı buzdolabına koyup beş dakika beklettikten sonra göz bölgesinde uygulanmasını önerdi.

Kunak, içerisinde vazelin, yeşil çay, hindistan cevizi yağı ve gül suyu olan makyaj temizleyicisi yapımını izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımın makyajı hemen çıkarttığını söyleyerek kullanılmasında bir sakınca olmadığını belirtti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde hurma, muz, sarı kayısı, kakao ve fındık tozu olan bağırsakları düzenli çalıştıran hurma tatlısının yapımını da aktardı.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…