Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show İzle – 16 Ekim 2018

Dr. Feridun Kunak Show İzle – 16 Ekim 2018

tarafından ker_def

Sağlıktan güzelliğe, sanattan spora birçok alanda farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Videodan 16 Ekim Salı günü ekrana gelen bölümünü izleyebilirsiniz.

Programda “Tansiyon nedir? Düşük tansiyon nasıl anlaşılır? Yüksek tansiyon nasıl anlaşılır? Tansiyon nasıl düşürülür? Tansiyon ölçmenin doğru yolu nedir? Tansiyon nasıl ölçülür? Beyin kanaması nasıl olur? Beyin kanaması nasıl anlaşılır?” soruları cevaplandı.

Programda bu bölüm tansiyon ve tedavi yöntemleri ile ilgili izleyiciler bilgilendirildi.

Feridun Kunak, her üç kişiden birinde tansiyonla ilgili sıkıntılar olduğunu, tansiyonun yemekten iki saat sonra veya önce, sol koldan ölçülmesi gerektiğini aktardı.

Kunak, içerisinde limon, tuz ve sirke olan tansiyonu dengeleyen doğal sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak, sirkeyi yirmi gün serin yerde beklettikten sonra süzüp içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, beyin kanamasını canlı yayında uygulamalı olarak gösterdi. Beyinde damar çatladığında kanama olduğunu söyleyen Kunak, bunun sonucunda konuşma bozukluğu, elin tutmaması gibi sorunların ortaya çıktığını açıkladı. Kunak, beyin kanamasında başta ani bir ağrı, kusma gibi belirtiler olabileceğini, önce ambulansın aranmasını, ardından buz uygulanmasını önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…