Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show İzle – 19 Aralık 2018 Çarşamba

Dr. Feridun Kunak Show İzle – 19 Aralık 2018 Çarşamba

tarafından ker_def

Alternatif tıbbı modern tedavi yöntemleriyle harmanlayıp hastalarının dertlerine çözüm üreten Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm fazla kilolarla mücadele etmenin yöntemleri ekrana taşındı.

Programda “Kilo nasıl verilir? Fazla kilolardan nasıl kurtulunur? Sağlıklı zayıflamanın formülleri nelerdir? Kilo vermenin püf noktaları nelerdir? Kilo verdiren kür var mı?” soruları yanıtlandı. Programın 19 Aralık Çarşamba günü ekrana gelen bölümünün tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Dr. Feridun Kunak, kilo vermek için bol su içilmesi, bağırsakların iyi çalışması gerektiğini, eğer bunlar olmazsa sıkıntı olabileceğini belirtti.

Hem hızlı kilo vermek hem de kalıcı zayıflamak zordur. Evde uygulanan yöntemlerle kolayca zayıflamak artık mümkün. Dr. Feridun Kunak, içerisinde portakal, limon, kivi, zencefil, nane ve nar olan kilo vermede etkili olan kür tarifini izleyicilerle paylaştı. Kunak, karışım bir süre içtikten sonra etkisini göstereceğini belirtti.

Kunak, içerisinde arpa ve yoğurt olan tok tutan karışım tarifi verdi. Kunak, karışımın yemekten bir saat önce yenmesini, üzerine ise bir bardak maden suyu içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde sumak, pulbiber, yoğurt ve limon suyu olan zayıflamaya yardımcı olan kür tarifini izleyicilere aktardı. Karışımın akşam yatmadan önce yenmesini söyleyen Kunak, metabolizmanın hızlanacağını belirtti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…