Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show İzle – 27 Kasım 2018 Salı

Dr. Feridun Kunak Show İzle – 27 Kasım 2018 Salı

tarafından ker_def

Sağlıktan güzelliğe birçok alanda farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Programın tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Programda “Mide ağrısı neden olur? Mide ağrısı nasıl geçer? Mide ağrısına ne iyi gelir? Mide ağrısı nasıl tedavi edilir? Reflü nedir? Reflünün belirtileri nelerdir? Gastrit nedir? Ülser nedir? Mide yanması nasıl önlenir?” soruları yanıtlandı.

Programda bu bölüm mide ağrıları hakkında bilinmesi gerekenler anlatıldı.

Feridun Kunak, soğuk su içildiğinde midede yanma meydana geleceğini, bunun için suyun ılık içilmesi gerektiğini söyledi. Kunak, ülserin midedeki yara, reflünün mide suyunun yemek borusuna gelmesi, gastritin ise midenin nezle grip hali olduğunu belirtti.

Mide ağrısı hemen hemen herkesin sıklıkla karşılaştığı sorunlardan biridir. Günlük yaşantıyı olumsuz etkileyen mide ağrılarından kurtulmak içi Dr. Feridun Kunak çok özel kür tarifi verdi. İçerisinde kimyon tohumu, rezene ve kakule olan mide ağrılarına iyi gelen çay tarifi veren Kunak, karışımı kaynatıp süzdükten sonra içilmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde nane, limon ve zencefil olan mide bulantısına iyi gelen doğal kür tarifi verdi. Kunak, karışımı kaynatıp süzdükten sonra içilmesini, hamilelerin doktora başvurmadan içmemesi gerektiğini söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…