Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show İzle – 4 Aralık 2018 Salı

Dr. Feridun Kunak Show İzle – 4 Aralık 2018 Salı

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor. Programda “İdrar yolu enfeksiyonu nedir? İdrar yolu enfeksiyonu neden olur? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri nelerdir? İdrar yolu enfeksiyonu kadınlarda neden daha sık görülür? İdrar yolu enfeksiyonu nasıl tedavi edilir?” soruları yanıtlandı.

Programda bu bölüm idrar yolu enfeksiyonu hakkında bilinmesi gerekenler konuşuldu. Videodan Dr. Feridun Kunak Show programının 4 Aralık Salı günü ekrana gelen bölümünün tamamını izleyebilirsiniz.

Feridun Kunak, idrar yolu enfeksiyonunun belde ağrı, halsizlik, böbrek bölgesinde ağrı, ateş, sık sık idrara çıkma, yorgunluk gibi sorunlara neden olabileceğini, ayrıca idrar kaçırma sorunu olan çocukların uyuduktan bir saat sonra tuvalete kaldırılması gerektiğini belirtti.

İdrar yolu enfeksiyonları çok yaygın görülen bir sağlık problemidir. Tedavi edilmezse pek çok sorunları da ortaya çıkartan bu hastalığın tedavi yöntemlerini Dr. Feridun Kunak uygulamalı olarak gösterdi. İçerisinde ayva ve gilaburu olan idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelen doğal sirke yapımını ekrana getiren Kunak, sirkeyi beklettikten sonra süzüp içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde kuşburnu, ısırgan otu, papatya ve civan perçemi olan idrar kaçırmayı engelleyen kür tarifini de verdi. Kunak, karışımı beş dakika kaynatıp beş dakika demledikten sonra süzüp içilmesini önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…