Ana sayfa Dizi Haberleri Dr. House dizisinin yerli versiyonu geliyor! Başrol isim heyecan yarattı!

Dr. House dizisinin yerli versiyonu geliyor! Başrol isim heyecan yarattı!

tarafından zk zk

Dünyaca ünlü bir dizi olan Dr. House, 8 yıl boyunca Amerika’da ve dünyanın pek çok ülkesinde yayınlandı.

Büyük ilgi gören dizinin yerli uyarlamasının yapılacağı, geçtiğimiz aylarda gündeme gelmiş ama detayları bilinmiyordu.

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Dr. House dizisinin yerli uyarlamasının Türkiye haklarını Karga7 Pictures aldığını belirterek, hangi kanalda yayınlanacağını da açıkladı! Ayrıca başrol için düşünülen 3 ismi de sıralayan Sina Koloğlu, bu isimlerden biriyle anlaşmanın da yapıldığını belirtti!

İşte Sina Koloğlu’nun heyecanı arttıran o yazısı:

‘Dr House’ yerlisi hangi kanalda?

Bir ‘Dr. House’, sekiz yıl ABD’de oynayan (2004 – 2012), bizde de epey izleyici kitlesi olan bir dizi. Dünyada da ‘tanınmış diziler’ listesinde bulunur. Uyarlaması çekilecek diye söylentiler çıkmıştı. Bu, doğru. Projenin uyarlama hakkını Karga7 Turkey aldı. Yapım TV 8’de yayınlanacak. Prensipte anlaşma sağlandı. Uyarlama önemli ve riskli. Çünkü bu karakter hayli uçlarda dolaşıyor. ‘Türk örf ve aile yapısına uygun’ olması lazım! Kulağıma gelen, Berkun Oya senaryoyu yazacak. Hemen dip notu vereyim; Oya’nın en son dizi işi ‘Masum’du ve pek bir severek izlemişti ev ahalisi. Hani ön yargı olabilir ama bu işin altından kalkar diye düşünmüyor değilim. Peki kimlerin adı geçiyor?

Olursa ekip iyi

Ozan Güven, Timuçin Esen ve Okan Yalabık ekip için adı geçenler. Valla ben bu üç ismi de beğeniyorum. Biriyle kesin anlaşma sağlandı diyebilirim.
Ha reyting ne olur? TV8 tam olarak ‘dizi izlenen kanal’ hüviyetine kavuşamadı. ‘Survivor’ kanalı görüntüsünü hâlâ tam üzerinden atamadı. ‘Dr. House’ uyarlaması sürpriz yapabilir diyelim.