Ana sayfa Dizi Haberleri Dram sahnelerinin yeni efendisi Kardeşlerim’in Ömer’i Yiğit Koçak!

Dram sahnelerinin yeni efendisi Kardeşlerim’in Ömer’i Yiğit Koçak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanan Kardaşlerim isimli dizide Ömer Eren karakterini canlandıran genç oyuncu Yiğit Koçak performansıyla her hafta daha da çok ilgi görüyor… 2017 yılında sektöre adım atan Yiğit Koçak 12 Ekim 1995 doğumludur. İnternet fenomeni olarak dikkat çektikten sonra oyunculuğa adım atan Yiğit Koçak, dikkat çeken rollerde bulundu.

Seni Kimler Aldı isimli dizideki Mehmet karateri ile 4 yıl önce setlere adım atan oyuncu, Kimse Bilmez isimli dizide ise Sinan karakteriyle çok iyi performans ortaya koydu.Gel Dese Aşk dizisinde de bulunan Yiğit Koçak’ın büyük çıkışı ise Kardeşlerim dizisiyle gerçekleşti.

Genç oyuncu, atv ekranında adeta yıldız gibi parladı. Dram rollerinde gerçekçi rolüyle izleyenlerin ilgisini çeken Yiğit Koçak, son dönemde ekranda dram sahnelerini en güzel canlandıran genç isimlerden birisi oldu.

Halit Özgür Sarı’nın diziden ayrılmasının ardından Kadir karakterine veda çok duygusal oldu. Abisi Kadir’i kaybeden Ömer’in dramı görülmeye değerdi. Bu sahnelerde Ömer karakterinin hislerini izleyicilere geçirmeyi başaran performansı ile Yiğit Koçak yine sosyal medyada çok konuşuldu.

“Dram rollerinin yeni efendisi” diye hayranlarından iltifatlar alan Yiğit Koçak, 4 yıllık kariyerinin zirvesine çıktı. Ömer karakterinin yaşadığı duygusal kırıklığı ve abisine vedanın verdiği derin acıyı Yiğit Koçak, ekran başındaki milyonlarca izleyicilere yansıttı.

Kardeşlerim dizisi hayranları da onun sahnelerinde gözyaşlarını tutamadı.