Ana sayfa Sosyal Medya Dünyaca ünlü aktör Robert De Niro Türkiye’ye geliyor! Oscar ödüllü oyuncu yoksa bir projede mi rol alacak?

Dünyaca ünlü aktör Robert De Niro Türkiye’ye geliyor! Oscar ödüllü oyuncu yoksa bir projede mi rol alacak?

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – Usta aktör Robert de Niro’nun 26 Haziran’da İstanbul’a geleceği haberi hayranlarını heyecanlandırdı.

Bugüne kadar aralarında  Arka Sokaklar,  Baba, Taksi Şoförü, Son Patron , New York, New York , Avcı ve Kızgın Boğa’nın da yer aldığı unutulmaz yapımlarda rol alan Oscar ödüllü oyuncunun İstanbul’a bir film projesi için mi geleceği merak konusu oldu.

Ancak, ünlü oyuncunun ortağı olduğu Japon restoranı Nobu’nun İstanbul şubesini ziyaret etmek  Türkiye’ye geleceği ortaya çıktı. Hollywood’un ünlü ismini, Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer ağırlayacak.

Japon mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi Nobu’nun ortakları Aktör Robert De Niro, şef Nobu Matsuhisa ve yapımcı Meir Teper 26 Haziran günü hep birlikte Türkiye’ye gelecek.

Dünyaca ünlü aktör Robert De Niro Türkiye'ye geliyor! Oscar ödüllü oyuncu yoksa bir projede mi rol alacak? 7

Robert De Niro, geçen sene temmuz ayında The Ritz-Carlton İstanbul içerisinde kapılarını açan restoranı pandemi nedeniyle ziyaret edememişti.  Ünlü aktör geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, Türkiye’yi çok sevdiğini ve Nobu İstanbul’u çok merak ettiğini söylemiş ve  ilk fırsatta Türkiye’ye geleceğinin müjdesini vermişti.

Londra’dan özel uçakla İstanbul’a gelecek olan Oscarlı aktöre, Nobu restoranlarının belgeselini çeken bir çekim ekibi de eşlik edecek. 1994 yılında Şef Nobu Matsuhisa ile birlikte kurduğu restoran zinciriyle dünya çapında bir marka yaratan sanatçı, Nobu İstanbul’da ‘Sake Seremonisi’ne katılacak.

Konuklar, Nobu’nun içinde bulunduğu The Ritz-Carlton Hotel’de konaklayacak. Robert De Niro, seremoni sonrasında 27 Haziran’da İstanbul’dan ayrılacak.