Ana sayfa Dizi İzle Dünyalarımız ayrı ama masallarımız aynı – Ağlama Anne 6. Bölüm

Dünyalarımız ayrı ama masallarımız aynı – Ağlama Anne 6. Bölüm

tarafından ker_def

Ağlama Anne dizisinin 6. yeni bölümü 11 Kasım Pazar akşamı izleyicilerle atv ekranında buluştu. Özlem Yılmaz, Birce Akalay ve Cansel Elçin’in başrollerindeki dizi dram özellikleriyle bu türü seven izleyicileri ekrana çekmeye devam ediyor. Dizinin 6. yeni bölümünden önemli sahneler youtube sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

6. bölümde yaşananların detayı şöyleydi:

“Eğer Zeynep’i birazcık seviyorsan bizden uzak dur!”

Zeynep’in yaşadığı talihsiz olayın yankıları devam etmektedir. Adnan ve Damla da Zeynep’in başına gelenlerin sorumlusunun Özlem olduğunu öğrenir. Damla, Alev’in de etkisiyle Adnan’dan uzak durmaya karar verir. Adnan, çevrelerinde olduğu sürece Zeynep’in zarar görmeye devam edeceğini düşünmektedir. Olay, okulda da bomba etkisi yaratmıştır. Disiplin kurulu tarafından Zeynep’e soruşturma açılmış ve savunması istenmiştir. Alev ve Ali Osman, Zeynep’i okuldan atılmaktan kurtarabilecek midir? Öte yandan Adnan’ın boşanma davası açtığını öğrenen Özlem ise tekrar hareketlenir. Bu kez tüm ailenin kucağına bombayı bırakmıştır. Büyük bir zan altında kalan Damla’yı Adnan temize çıkarmanın peşine düşer. Ancak yaptığı hamle sonucunda Zeynep’in hayatı hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktır.

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Feride Kaytan
Yapımcı: Ali Gündoğdu – İnci Gündoğdu
Genel Koordinatör: Akın Topuz
Proje Tasarım – Hikaye: Esin Gök
Senarist: Serdar Oğuz

Oyuncular: Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Gurur Aydoğan (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)