Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyanın en iyi oyuncusunu getir Türk dizilerinde oynayamaz!

Dünyanın en iyi oyuncusunu getir Türk dizilerinde oynayamaz!

tarafından ker_def

Televizyon ekranlarının sevilen isimlerinden birisi Cansel Elçen… Hatırla Sevgili dizisi ile kalplere girdiğinden bu yana da dizilerin aranılan başrollerinden birisi.. Gönülçelen,Yalancı Bahar,Kötü Yol,Dayan Yüreğim ve Ağlama Anne oyuncunun hafızlarda kalan dizileri…

Cansel Elçin,şu aralar televizyonda yok. Kendini tiyatroya adadı. Çıplak Vatandaşlar isimli tiyatro oyunu ile sahnede hayranlarının karşısına bambaşka bir şekilde çıkan Elçin, para kazanmak için striptiz yapmak durumunda kalan erkeklerin hikayesini sahnede anlatıyor.

Diziler konusunda da Türkiye’nin farkını ifade eden oyuncu, dizileri ironik bir şekilde sekizinci sanat olarak nitelendirmekte. Posta gazetesine konuşan oyuncu iddialı bir ifadede de bulundu.

Elçin, “Ben bunun bize has bir ‘bölüm yetiştirme sanatı’ olduğunu düşünüyorum. Dünyanın neresinde, hangi ülkede, bir haftada 150 dakikada montajlanmış, müziklendirilmiş, izlemeye hazır hale getirilmiş işler yapılıyor? Dünyanın en iyi oyuncusunu getirin, oynatamazsınız bu koşullarda. Bu bize has bir durum” açıklamasıyla dikkat çekti.