Ana sayfa TV Programları Dünyayı Geziyorum – 28 Ekim Maldivler Tanıtımı İzle

Dünyayı Geziyorum – 28 Ekim Maldivler Tanıtımı İzle

tarafından ker_def

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta yer yüzünün cenneti olarak bilinen Maldivler’den izleyici karşısına çıkacak. Videodan programın tanıtım görüntülerini izleyebilirsiniz.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor. Özlem Tunca bu hafta eşsiz turkuaz sularıyla görenleri kendisine hayran bırakan Maldivler’den evlere konuk olacak. Dünyayı Geziyorum ekibi Maldivler’de ilk olarak adanın simgesi haline gelen su üstü villalarını gezdi. Uçsuz bucaksız okyanusun üzerine inşa edilen villalarda eğlenceli dakikalar yaşayan Dünyayı Geziyorum ekibi su altı canlılarını görmek için okyanusa daldı. Özlem Tunca daha sonra Maldivler’in meşhur festivallerine katıldı. Geleneksel yarışmaların yapıldığı, yöresel yiyeceklerin, tropikal meyvelerin tanıtıldığı festivale katılan Dünyayı Geziyorum ekibi izleyicileri için renkli görüntüler derledi.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak su sporlarına katıldı. Tertemiz okyanusta su kayağı yapan Özlem Tunca, heyecan dolu anlar yaşadı.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…