Ana sayfa Dizi Haberleri Düşük reytingle başlayan Sana Söz, son anda yapılan gün değişikliğinin kurbanı mı oldu?

Düşük reytingle başlayan Sana Söz, son anda yapılan gün değişikliğinin kurbanı mı oldu?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Sana Söz dün akşam ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Diziyi izleyenler hikayeden çok etkilendi. Ancak reytingler büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Düşük reyting sebebinin, dizinin gününün son dakikada değiştirilmesi olduğu iddia edildi.

Başrollerini Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak’ın paylaştığı Sana Söz’ün ilk bölümü izleyiciler tarafından çok beğenildi. Ancak ertesi gün ortaya çıkan reytingler tam bir hayal kırıklığı oldu.

Sana Söz, tüm izleyicilerde  ortalamanın altında oranlar ile 10’uncu sırada yer aldı. Bu sonuç herkesi çok şaşırttı. Zira dizinin ilk bölümüyle ilgili yorumlar çok olumluydu, izleyiciler hikayeyi ve oyunculukları çok başarılı bulmuştu.

Düşük reytingle başlayan Sana Söz, son anda yapılan gün değişikliğinin kurbanı mı oldu? 7

Böyle bir sonuç elde edilmesinin nedeninin bazı izleyiciler dizinin gününün son dakikada değiştirilmesi olduğunu iddia etti. Seyirciler dizinin ilk bölümünün günü son anda değiştiği için haberleri olmadığını, bu yüzden izleyemediklerini söylediler.

Sana Söz dizisinde gün değişikliği sadece bir kez olmadı. İlk başta 29 Ekim Cuma akşamı başlaması beklenen dizi daha sonra Çarşamba akşamına alındı. 3 Kasım Çarşamba için birçok izleyici merakla bekliyordu ancak son anda tekrar değişiklik yapıldı. Bu kez dizinin 2 Kasım Salı akşamı ilk bölümü ile ekranda olacağı duyuruldu.

Bu değişiklikler de dizinin muhtemelen izlenme oranını olumsuz yönde etkiledi. Ancak Sana Söz’ü kaçırmayıp da izleyebilen izleyiciler umutlu. Zira dizinin önümüzdeki haftalarda reytingini yükselteceğine inanan izleyiciler birkaç bölümde final kararı vermeyen yayıncı kanal Star TV’nin de Sana Söz’e şans vereceğini düşünüyor.