Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisinde iki isim var ki zirveye hızlı adımlarla tırmanıyorlar!

Duy Beni dizisinde iki isim var ki zirveye hızlı adımlarla tırmanıyorlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunun yeni dizilerinden birisi de Duy Beni. Star TV’de Perşembe akşamları yayınlanan Duy Beni, gençlik dizisi olarak büyük bir ilgi görüyor. Reytinglerdeki yükselişi de dikkat çeken dizi, ilk 4 bölümü ile Show TV’nin iddialı yapımı Gelsin Hayat Bildiği gibi ile kıyasıya bir mücadele yaşamakta.

Duy Beni dizisi, liselerde yaşanan kimi zorbalıkların konu alındığı ve gerçek hayatta da yaşanan benzer durumların öne çıktığı bir dizi olarak dikkatleri çekiyor. Özellikle Duy Ben dizisinin genç oyuncu kadrosu, şimdiden geleceğin şöhretleri olacaklarını yavaş yavaş gösteriyorlar!

Bu isiler arasında öne çıkan iki kişi var ki onları izleyenler, ilerleyen süreçte isimlerini daha çok duyacağımız günlerin çok da uzak olmadığını anlıyor! Henüz şöhretle yeni yeni tanışan bu iki isim, dizide Melisa karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan ve Ozan karakterini oynayan Utku Coşkun.

Dizinin dikkat çeken bu iki oyuncusu, geçtiğimiz günlerde Sabah Gazetesi’ne bir röportaj verdiler. Yaz sezonunun çok beğenilen yapımı Duy Beni ile isimlerini daha çok ön plana çıkaran iki isim, yoğun set ortamı ile birlikte, bu dizide rol almaktan mutlu olduklarını ortaya koyuyorlar.

Sümeyya Aydoğan’ı daha önce Kahraman Babam ve Sadakatsiz dizilerinde izlemiş olanlar, Duy Beni dizisinde de beğeni ile takip ediyor. Aydoğan, giderek daha popüler bir isim olma yolunda ilerliyor. Melisa karakterini çok sevdiğini röportajında dile getiren Sümeyye Aydoğan, deneme çekimlerinden sonra rolü alır almaz üç ay boyunca karakterine çalıştığını belirtmekte.

Sadakatsiz dizisinden sonra Duy Beni'ye katılan Sümeyye Aydoğan partneri konusunda çok şanslı! 130

“Ben okuduğum zaman çok sevdim Melisa karakterini. Bu projenin içinde olduğum için çok mutluyum” diye konuşan genç oyuncu, gelecekte ismini sıklıkla duyacağımız bir isim olarak şimdiden dikkatleri çekmiş durumda.

Dizide Ozan ve Melisa olarak hafızalara kazınan iki genç oyuncu, izleyicinin merakla takip ettiği iki isim. Ozan karakterini başarıyla canlandıran Utku Coşkun da en az Sümeyye Aydoğan kadar sosyal medyada öne çıkıyor.

Aydoğan, partneri Utku Coşkun ile dizi dışında da iyi arkadaş olduklarını belirterek “Sana en yakın olan insanları bir cımbızla ayıklıyorsun. Biz Utku’yla birbirimizi ilk başta ayıkladık. Panik yaptığımız, nerede ne yapacağımızı bilemediğimiz durumlar olabiliyor. Bu sektörde yeniyiz. Ama işimizi çok iyi yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Ozan ve Melisa karakterleri, Duy Beni dizisini izleyenlerin sosyal medyada sıklıkla yorum yaptıkları çift olarak dikkatleri çekiyor. İki oyuncunun set dışındaki iyi arkadaşlıkları da oyunculuklarına olumlu yansımakta.

Sümeyye Aydoğan’ı setin neşesi olduğunu anlatan Utku Coşkun, bazen despot tavırlar sergilediğini de itiraf ediyor!“İnanılmaz bir enerji, onunla çalışmak çok büyük bir zevk. Özellikle ikili sahnelerimize ben bayılıyorum. Samimiyete ben çok kıymet veriyorum, Sümeyye’nin de çok samimi bir insan olduğuna inanıyorum. Çünkü çok kolay kirlenebiliyor insanlar, umarım Sümeyye de bu temiz kalbini koruyarak hep devam eder” açıklamasıyla da partnerine olan inancını ortaya koymakta Utku Coşkun…