Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni ile yıldızı parlayan Rabia Soytürk’ten çarpıcı pozlar!..

Duy Beni ile yıldızı parlayan Rabia Soytürk’ten çarpıcı pozlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Rabia Soytürk ismi yaz sezonunun en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Genç oyuncu, Star TV’de başlayan yaz dizisi Duy Beni’de canlandırdığı ‘Ekim’ karakteri ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ve Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu ile Helin Kandemir’in rol aldıkları dizi, yaz ekranının en çok konuşulan yapımlarından birisi oldu.

Liselerde yaşanan kimi zorbalıkların konu edildiği gençlik dizisinde, güzel oyuncunun partneri Caner Topçu ile yakaladığı uyum da çok beğenildi.

Duy Beni ile yıldızı parlayan Rabia Soytürk'ten çarpıcı pozlar!.. 8

Women’s Shine dergisinin Eylül ayı sayısının kapak yıldızı olan oyuncu dergiye çarpıcı pozlar verdi. Oyuncu, fotoğrafları sosyal medya hesabından da takipçileriyle paylaştı.

Duy Beni ile yıldızı parlayan Rabia Soytürk'ten çarpıcı pozlar!.. 9

Instagram’da 2.6 milyon takipçisi bulunan oyuncunun fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Paylaşıma Rabia Soytürk’ün takipçileri tarafından, ‘Bebeğim, ve ‘Seni çok seviyorum’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Duy Beni dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu, sosyal medyada, #RabiaSoytürk etiketi ile gündeme geliyor ve çok konuşuluyor. Oyuncuya olan hayranlık giderek büyüyor! Sosyal medyada oyuncuyla ilgili yapılan yorumlar, övgüler ve beğeni dolu mesajlar da dikkat çekiyor.

Dizide, Caner Topçu’nun hayat verdiği ‘Kanat’ ve ‘Ekim’ karakterlerinin her sahnesi büyük bir ilgiyle izlenirken, iki genç oyuncu da dizinin öne çıkan isimleri olmayı başarıyorlar…