Ana sayfa Dizi Fragmanları Duygular karışacak, planlar tutmayacak! Alev Alev’de dengeler değişiyor

Duygular karışacak, planlar tutmayacak! Alev Alev’de dengeler değişiyor

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’den yeni bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Cemre’nin babasıyla olan çocukluk anısını Güneş’e anlattığı duygusal sahne izleyicileri derinden etkiliyor. Gözyaşlarına hakim olmakta zorlanan Cemre’nin şarkı açmasıyla hüzünlü hava yerini anne-kızın yürekleri ısıtan anlarına bırakıyor.

Kızı Güneş’le birlikte Çelebi’den kaçmayı başaran Cemre, Ozan’ın da desteği ile sonunda hayalini kurduğu hayatın kapılarını aralar. Çelebi onları kaybetmemek için tüm gücünü kullanmaktan çekinmeyecektir. İskender’i ihbar ettikten sonra bir nebze de olsa vicdan azabını yatıştıran Rüya, Ömer ile birbirlerini gerçekten tanımaya başlama fırsatı yakalayacaktır.

Artık İskender’in en büyük düşmanı Ömer’dir. Umutları küle dönen Çiçek’in tek dayanağı Atlas iken küçük çocuğunun babası Bülent’in gelişi hem Tomris’in tüm planlarını alt üst edecektir hem de dengeleri değiştirecektir.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!