Ana sayfa TV Programları Ebru kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 128. Bölüm

Ebru kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 128. Bölüm

tarafından ker_def

Ebru, Zuhal Topal ve diğer kayınvalidelerden kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 128. Bölüm ekstra videoları yayında hemen izle!Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün Serpil Hanım’ın gelini Ebru Hanım’ın evine konuk olundu.
Gerilimin, heyecanın kat kat arttığı bölümde kayınvalideler arasında tabure tartışması yaşandı.İlk günden beri tacını kafasından çıkarmayan Şükriye Hanım ile ev sahibi Serpil Hanım arasındaki tabure atışmasında gerginlik yaşandı.

İzmit’ten gelen Serpil Hanım ve Ebru Hanım, bir yakınlarının evinde yarıştı. Masa düzeninde masada 4 sandalye 2 tabure olduğu görüldü. Haftanın ilk gününden beri ilginç tavırlarıyla dikkat çeken Şükriye Hanım, kendini kraliçe ilan eden tacıyla bir taht beklerken tabure bulmaktan pek mutlu olmadığını söyledi!

Tabureyi görünce oturmak istemeyen kayınvalide, programda gergin ve tuhaf anlara imza attı!

Ev sahibi Serpil Hanım, durumu düzeltmek için kendi sandalyesini Şükriye Hanım’a verdi ama yine de memnun edemedi. “Neden önce koymadınız?” diyerek tepki veren Şükriye Hanım, olayı iyice uzattı.

Zuhal Topal, bir süre devam eden tartışmaya müdahale ederek, bu tür durumların konu edilmesinin çok gereksiz olduğunu belirterek tartışmayı bitirdi.

Ebru gelinin menüsü şöyle:
Közlenmiş domates çorba
Fırında pırasalı mücver
Avokado salatası
Renkli patates topları
Çanak köfte
Zerdeçallı pilav
Milföy çanağında mor lahana salatası
Böğürtlenli ekmek tatlısı

Yemeklere yorumlar nasıldı?
Çorba genel olarak kayınvalideler tarafından beğenildi.

Ara sıcakta mücver, avokado salatası ve renkli patates topları sunumuyla beğeni aldı ama kayınvalideler patates toplarının tadını beğenmedi.

Çanak köfte ve zerdeçallı pilavını Satı Hanım lezzetli bulmadı.

Ebru Hanım markette şekeri unuttuğu için tatlıyı böğürtlen sosuyla yaptı. Kayınvalideler şekerin eksikliğini farketti. Sadece ekmek tadı aldıklarını belirttiler. Gelin Hanım da şekeri unuttuğunu itiraf etti. Bu nedenle tatlı beğenilmedi.

Kayınvalidelerin puanları nasıl oldu?
Şengül Hanım 4

Şükriye Hanım 4

Necla Hanım 5

Satı Hanım 4

Zuhal Topal’ın puanı ise 8 oldu…