Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin, Destan dizisinde de kendisini sevdirdi!

Ebru Şahin, Destan dizisinde de kendisini sevdirdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Hercai isimli dizideki Reyyan karakteri ile milyonların kalbini kazanan Ebru Şahin, büyük bir çıkışa imzasını attı. Oyuncu sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında çok sevilen bir isim haline geldi.

Ebru Şahin, bir süre dinlenmek istese de Destan dizisinden gelen kadın savaşçı kahraman rolünü kaçırmak istemedi ve yeniden setlere dönüş yaptı. Salı akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Destan dizisinde Selim Bayraktar gibi usta bir isim ile birlikte başrolde yer alan Ebru Şahin, tüm ekibe kendisini sevdirmeyi başardı.

Alçak gönüllülüğü ve çalışma azmi ile dikkat çeken oyuncu, eğitimlerde, ayrıca çekimlerde çok yorulmasına rağmen işine dört elle sarıldı. Ebru Şahin, büyük bir gelişme kaydederek oyunculuk konusunda da çok iyi adımlar atıyor.

Alpagu Han karakterini canlandıran Selim Bayraktar, rol arkadaşını övdü. Ebru Şahin hakkında sorulan soruyu yanıtlayan Selim Bayraktar, şunları söyledi: “Ebru ile oynamak büyük bir keyif. Çok sevdiğim bir arkadaşım. Çok yetenekli. Önü yıllarca açık olsun.”

Selim Bayraktar’ın bu sözleri de Ebru Şahin’e büyük moral ve gurur verecektir. Usta bir oyuncunun kendisinden genç bir meslektaşı hakkındaki övgü dolu ifadeleri, Ebru Şahin hayranlarını da mutlu etti.

Ebru Şahin, Destan dizisinde de kendisini sevdirdi! 7

Ebru Şahin ile Selim Bayraktar’ın sosyal medyaya yansıyan pozları da ikilinin sette ne kadar iyi anlaştıklarını gösteriyor. Dizi hayranları sosyal medyada dolaşan bu pozun sette bir aile ortamının oluştuğuna kanıt olarak gördüklerini ifade eden yorumlar yapıyor.