Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin doğallığıyla, Çiğdem Batur mesajıyla, Merve Oflaz anlamsızlığıyla dikkat çekti!

Ebru Şahin doğallığıyla, Çiğdem Batur mesajıyla, Merve Oflaz anlamsızlığıyla dikkat çekti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de yayınlanan Hercai dizisindeki Reyyan karakteriyle tanınan Ebru Şahin, 3. sezona başlayan dizisinin çekimleri için Mardin’de. Oyuncu, yoğun çalışma temposu arasında hayranlarını da habersiz bırakmıyor ve yaptığı paylaşımlarla mutlu ediyor.

Takipçilerinin kendisini çok doğal ve samimi buldukları genç oyuncu, son verdiği pozla da aynı yorumları alıyor. Bir araçta seyahat ederken rüzgardan saçları uçuşan Ebru Şahin’in gülerek verdiği poza takipçileri beğeni dolu yorumlar yapmakta.

Uçuştuk ????????

Ebru Şahin doğallığıyla, Çiğdem Batur mesajıyla, Merve Oflaz anlamsızlığıyla dikkat çekti! 9

Son olarak Kuaförüm Sensin isimli programın sunuculuğunu yapan Oyuncu Çiğdem Batur ise yaptığı renkli paylaşıma yine takipçilerine umut verecek bir not düştü. Gülmenin önemine vurgu yapan Çiğdem Batur, her şeye rağmen gülmeyi salık veriyor takipçilerine.

Bu arada Çiğdem Batur’un renkli kıyafeti de dikkat çekmekte. Oyuncunun hayranları tarzına da övgüler yapıyor sosyal medya hesabından.

İşte oyuncunun o paylaşımı:

Gülün; her şeye rağmen, inadına, zorla morla gülün ???? Uyuyunca değil gülünce geçer ???? Mutlu haftalar canlar ????????

Ebru Şahin doğallığıyla, Çiğdem Batur mesajıyla, Merve Oflaz anlamsızlığıyla dikkat çekti! 10

Bu yıl 15. sezona başlayan Arka Sokaklar dizisinde Bahar komiser olarak ekranlara gelen Merve Oflaz, yaz boyunca hayranlarıyla sahilden pozlar paylaşmıştı. Extrem sporlara meraklı olan Oflaz, farklı aktiviteler yaparken çekilen fotoğraflarıyla takipçilerini mutlu etmişti.

Oflaz, son olarak bir partide dans ettikleri anlaşılan ancak tamamen flu olan fotoğrafını paylaştı. Oflaz, fotoğrafa da ‘anlamsız fotoğraflar’ notunu düşmeyi ihmal etmedi…

@anlamsizfotograflar 6252526

Ebru Şahin doğallığıyla, Çiğdem Batur mesajıyla, Merve Oflaz anlamsızlığıyla dikkat çekti! 11