Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin hayranları bir türlü netleşmeyen yeni dizi gelişmesini bekliyor!

Ebru Şahin hayranları bir türlü netleşmeyen yeni dizi gelişmesini bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizisiyle elde ettiği müthiş çıkışın ardından yeni bir dizi anlaşması yaparak hayranlarını mutlu etti. Oyuncu, Bozdağ Film’in yeni sezondaki iddialı dizisi Destan’da yerini alacak.

Yeniden atv ekranında hayranları ile buluşacak olan oyuncu, şimdilik dizideki tek başrol olarak duruyor. Ancak partneri olacak isim henüz netleşmedi… Bu konuda bazı isimler ortaya çıkmıştı. Ancak yeni gelişmelerin olmaması dizi hayranlarının merakını iyice artırdı.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman imzası nedeniyle Bozdağ Film’in yeni dizisi için çok titiz bir çalışma yapıldığı ortada. Dizi hayranları ise Ebru Şahin ile uyumlu olabilecek bir isim olmasını istiyor. Bu noktada Kerem Arslanoğlu isminin öne çıktığını sosyal medya yorumlarında görebilirsiniz.

Destan dizisinin erkek başrolü için bir diğer aday Burak Tozkoparan olmuştu. Oyuncu en son Menajerimi Ara dizisiyle kendini gösterdi. Batuga rolü için düşünülen isimlerden birisinin de Sefirin Kızı dizisinde Kavruk Ömer olarak öne çıkan Edip Tepeli düşünülüyor. Bu üç ismi de Ebru Şahin’e yakıştıramayan hayranlar var. Ancak bu 3 aday arasında en çok öne çıkan isim Kerem Arslanoğlu olarak dikkatleri çekti.

Batuga karakterinin eli ve ayağı tutmayacak, han oğlu olarak öne çıkacak bu karakteri canlandırmak da hiç kolay olmayacaktır. Bu noktada seçilecek olan ismin rolün hakkını vermesi şart. Yapım ekibinin de bu nedenle çok titiz çalıştığı anlaşılıyor.

Destan dizisi için Ebru Şahin’e benzer 6-8 yaşlarında çocuk yıldız arayışı da sürüyor. Akkız karakterinin küçüklüğünün de yer alacağı dizide henüz bu konuda da net bilgiler yok.

Filiz Ahmet, Selim Bayraktar ve Kaan Çakır isimleri de dizi için görüşmelerin sürdüğü isimler olarak geçiyor. Destan dizisi için kurulacak olan kadro, hikayenin tutması noktasında çok önemli olacaktır. Hayranlar heyecanla yeni oyuncuları beklerken, en çok da Ebru Şahin’in yeni sezonda kiminle partner olacağı konusuna odaklanmış durumda.