Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin, Hercai dizisi için tüyolar verdi! Ters köşe geliyor hem de ne ters köşe!

Ebru Şahin, Hercai dizisi için tüyolar verdi! Ters köşe geliyor hem de ne ters köşe!

tarafından ker_def

Hercai dizisinde Reyyan’ın bu arafta kalmış hali ne olacak? Ebru Şahin yeni bölüm için tüyo verdi!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile son dönemin en başarılı çıkışını yapan kadın oyuncular arasında yer almakta.

Sosyal medya etkileşimlerinde çok iyi dönüşler alan, dizi izleyicilerinin adeta kalbini çalan Ebru Şahin, Reyyan karakterinin arafta kalmış durumuna değindi.

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Ebru Şahin, Reyyan’ın her geçen gün daha da zorlaşan durumuna değindi ve güçlü bir kız olduğunu belirtti.

Şahin, “Arafta kalmış bir durumda aslında, orada da olmuyor orada da olmuyor. Çok kırılgan naif bir kız ama aynı zamanda çok güçlü de bir kadın. Özellikle yaşadığı şeylerden sonra dönüşümünü, o saf masum kızdan o başka bir dünyaya geçişini biraz daha görmeye başlıyoruz artık. Ben iki tarafta da iki dünya ile de baş edebilecek bir kadın olduğunu düşünüyorum Reyyan’ın…” şeklinde konuştu.

Hercai dizisinin her yeni bölümü büyük heyecana sahne olmaya devam edecek. Ebru Şahin, kendilerinin de her bölüm sonunu okuduklarında heyecanlarının yükseldiğine değindi.

Şahin, “Bizim bile ‘nasıl yani böyle mi olmuş’ dediğimiz birçok şey var ve sanırım insanlar da her bölüm sonrasında ‘ne yapacaksınız’ diye mesajlar atıyorlar. Çok şaşıracakları, asla tahmin edemeyecekleri ters köşeler olacak. Sadece bu kadar söyleyebilirim” dedi.