Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin spor değil, baya baya seksi olmuş!

Ebru Şahin spor değil, baya baya seksi olmuş!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde oynadığı Reyyan karakteri ile gönülleri çeliyor Ebru Şahin. Daha önce rol aldığı yapımlarda bu kadar ön plana çıkmamıştı ama başrolünde oynadığı Hercai dizisinde Akın Akınözü ile iyi bir uyum yakalayarak ilk başrolünde önemli bir sınav verdi kariyeri adına. Oyuncu, Hercai ile birlikte büyük bir hayran kitlesi edindi.

Sosyal medyada da Ebru Şahin gündemden düşmüyor. Oyuncunun Hercai’deki Reyyan karakteriyle ona bağlanan ve seven hayranlarına, instagram sayfasından da zaman zaman sürpriz paylaşımları oluyor. Reyyan ile birlikte pek çok dergiye kapak da olan oyuncu, popülerliğinin zirvesinde adeta.

Ebru Şahin’in daha önce İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Burcu karakterinin ardından Yasak Elma’da psikopat bir pilota hayat verdiğini bile unuttu izleyici.

Onu Reyyan olarak kalbine basan hayranları, Ebru Şahin’in başarılı oyunculuğuna ve güzelliğine de övgü ve yorum yağdırıyorlar sosyal medyadan. Her paylaşımıyla binlerce beğeni ve yorum alan oyuncu, son yaptığı paylaşımıyla da kısa sürede 395 bini geçen beğeni aldı.

Dizi çekimlerinin yapıldığı Mardin’de tarihi bir yerde çekilen fotoğraflarını yayınlayan oyuncunun bu paylaşımına takipçileri bayıldı. Oyuncunun güzelliğine övgüler yağdıran hayranları “Yaktın bizi, alev aldık, bu nasıl bir güzellik” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Ebru Şahin’in spor kıyafetler içinde bile seksi durduğu hallerini aşağıda görebilirsiniz. Oyuncunun göbeğini açıkta bırakan kısa bluzunden karın kasları da görülüyor. Ayrıca fotoğrafa Aslıhan Güner ve Eda Ece’nin de beğeni yaptığı görülmekte.

İşte Ebru Şahin’in çok konuşulan o fotoğrafları:

#mesopotamia

Ebru Şahin spor değil, baya baya seksi olmuş! 9

Ebru Şahin spor değil, baya baya seksi olmuş! 10 Ebru Şahin spor değil, baya baya seksi olmuş! 11