Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’den yeni sezon için büyük tüyo! Hercai dizisinde sırlar henüz ortaya çıkmadı!

Ebru Şahin’den yeni sezon için büyük tüyo! Hercai dizisinde sırlar henüz ortaya çıkmadı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – atv’de ekrana gelir gelmez Cuma akşamlarının fenomeni haline gelen Hercai dizisi 12. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in bir anda gündeme gelmesini sağlayan dizi, iki oyuncunun uyumlu ekran partnerliği ile reytinglerini hızla yükseltti ve sezonu birincilikle bitirdi.

Yeni sezonda neler olacağını izleyici heyecanla beklerken Ebru Şahin, Türkiye Lider Marka Ödülleri tarafından ‘Yılın En Başarılı Oyuncusu’ seçildi.

Dizi sezon arası verdiğinden beri tatilde olan genç oyuncunun bronz teni ve kıvırcık saçlarıyla röportaj verdiği gecede, Hercai ile ilgili tüyolar da geldi!

Ebru Şahin'den yeni sezon için büyük tüyo! Hercai dizisinde sırlar henüz ortaya çıkmadı! 7

Yeni sezonda sürprizler var!

Ebru Şahin, dizinin yeni sezonuyla ilgili sürprizleri açıklamadı ama izleyenleri merakta bırakacak bir açıklama yaptı.

Şahin, “Sürpriz olduğu için onları söyleyemiyoruz. Güzel şeyler bekliyor. Heyecanla bekliyorlar. Daha hiç bir sır ortaya çıkmadı. O yüzden heyecanla beklemeye devam etsinler” ifadesini kullandı.

Akın Akınözü ile partner olarak insanların kendilerini çok yakıştırdıklarını söyleyen Şahin “Biz de o aşkı, güzel samimiyeti ekrana yansıtabiliyorsak bu çok mutlu edici bir şey. Miran ve Reyyan’ı çok güzel bir uyumu var. Teşekkür ederiz herkese” açıklamasını yaptı..

Ebru Şahin, zor hayatlar yaşayan kadınların hikayelerinden birini anlattıklarını ve bu tür hayatlar yaşayanlara da örnek olabilecek bir hikaye olduğunu söyleyerek “Öncelikle çektiğimiz dizide yaşandığını bildiğim ve çok mesaj aldığım hikayelerden bahsediyoruz. Bir kadın olarak bunların kalbi, dili, görünümü olabilmek benim için çok değerli. O yüzden her kadının da kendinden ve çevresinden korkmadan kendi içindekini çıkarabilmesini, kendi ışığını görmesini diliyorum” diye konuştu.