Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’e yapılan yorumlar şok etkisi yarattı!..

Ebru Şahin’e yapılan yorumlar şok etkisi yarattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hercai isimli diziyle parladıktan sonra Destan isimli bir başka önemli diziyle yeniden hayranlarının karşısına çıkan Ebru Şahin, ekranların ve magazin basınının gözde isimleri arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz yaz basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile evlenen güzel oyuncu,  Destan dizisinin finalinin ardından bir süredir dinleniyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu son paylaşımıyla gündeme oturdu. Instagram’da 4.2 milyon takipçisi bulunan Ebru Şahin paylaşımıyla hayranlarından enteresan yorumlar aldı.

Ebru Şahin'e yapılan yorumlar sok etkisi yarattı!.. 10

Oyuncunun, mavi omuz dekolteli mini elbisesiyle pozlarına yorum yağdı. Hayranları oyuncunun çok farklı göründüğüne dair pek çok değişik yorumda bulundular.

“Ne yaptıysan yakışmamış, eski halin daha güzeldi”, Bu sen değilsin tanıyamadım, karşımda sanki 40 yaşında biri var” ve  “Eski halin çok daha güzeldi” şeklindeki yorumlar dikkat çekti.   Oyuncunun estetik yaptırdığını düşünen hayranları Ebru Şahin’in yeni imajını beğenmediler.

Ebru Şahin'e yapılan yorumlar sok etkisi yarattı!.. 11

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu yeni proje seçimini dijitalden yana kullandı. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Netflix için çekilecek Centilmen adlı yapımda Şahin, Ulusoy’a partner olacak. Çağatay Ulusoy’un bir jigoloyu canlandıracağı Centilmen adlı film OGM Pictures tarafından Netflix için çekilecek.