Ana sayfa Dizi Haberleri Ece Sükan, yeni sezonda ekrana bakın hangi iddialı dizi ile dönüyor?

Ece Sükan, yeni sezonda ekrana bakın hangi iddialı dizi ile dönüyor?

tarafından zk zk
Bir süredir dizilerden uzak olan Ece Sükan, yeni sezonda Show TV’nin iddialı dizisinde oynayacak.

Moda alanında farklı işlerle gündeme gelen Ece Sükan, dizilerde bir süredir oyuncu olarak yer almıyordu.

Gülperi dizisinin kadrosuna girdiği öğrenildi.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Sükan, Gülperi’de Timuçin Esen’in oynadığı avukat Kadir’in eşi Şeyma’yı oynayacak. İkilinin dizide Artemis isimli bir de kızları var.

Star tv ekranlarında ilgiyle izlenen dizisi Söz’ün yapımcısı TİMS&B yapım 2108 yılının eylül ayında ekranlara gelecek drama dizisi hazırlığı içinde. Ünlü senaristler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı başarılı yönetmen Cem Karcı’nın kamera arkasına geçeceği masa başı çalışmaları hızla devam eden ismi Gülperi olarak açıklanan dizinin hazırlıkları sürüyor.

Ece Sükan, yeni sezonda ekrana bakın hangi iddialı dizi ile dönüyor? 7

Gülperi dizisinin başrolü için son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem’de rol alan Nurgül Yeşilçay ile anlaşıldı. Dizinin erkek başrolü için Timuçin Esen ile anlaşma sağlandı. Dizinin Ekim ayında Show Tv’de ekranlara gelmesi bekleniyor.

Gülperi Dizisi Konusu
Eşini sınırda kaybeden Gülperi acıyla kahrolurken genç yaşta 3 çocupuyla dul kalır. Üstelik kayın pederi kocasının ölümünden Gülperi’yi sorumlu tutmaktadır. Hapse düşüp 3 çocuğu Bedriye, Hasret ve Can’a hasret kalan Gülperi’nin hayatı iyice çıkmaza girer.

Hapishane çıkışı zorla İstanbul’a gönderilen Gülperi bir taraftan kapıcılık diğer yandan da bir moda evinde çalışıp para biriktirdikten sonra çocuklarını yanına alabilmek için büyük bir hukuk mücadelesine girecektir. Bu mücadelede Gülperi’ye en büyük desteği ise gençlik aşkı olan avukat Kadir Aydın verecek.