Ana sayfa Dizi Haberleri Ece Uslu ile Melis Sezen’in paslaşması Sevgili Geçmiş gerçeğini ortaya döktü

Ece Uslu ile Melis Sezen’in paslaşması Sevgili Geçmiş gerçeğini ortaya döktü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisinde iyi bir ekip buluştu. Hikaye de izleyicilerin seveceği, entrikalarla dolu ve aksiyon doluydu. Duygusal çatışmaların da yaşandığı dizide, ayrıca mücadele ve kadın-erkek ilişkilerine göndermeler ve aşk ile cinayet gibi birçok farklı konu bir araya getirilmişti.

Dizinin önemli de bir oyuncu kadrosu olmasına rağmen reytingler beklendiği gibi gitmedi.Ekip için en önemli kazanım ise İzmir’in Urla ilçesinde çekimlerin yapılması nedeniyle, tatil arası dizi çekimi gibi bir iş oldu. Ece Uslu ve Melis Sezen’in de başrollerinde yer aldığı yapım aynı zamanda oyuncuların da kaynaştığı, aile ortamı sergilediği bir sete sahip.

Melis Sezen’in instagram hesabından yaptığı paylaşıma, Ece Uslu’nun yanıtı genç ve tecrübeli oyuncuların birbirleri ile ne kadar iyi kaynaştığını gösterdi.

Ece Uslu ile Melis Sezen'in paslaşması Sevgili Geçmiş gerçeğini ortaya döktü 8

Instyle dergisinin Aralık sayısı için poz veren Melis Sezen, “Müthiş bir ekiple çok keyifli bir çekim ve röportaj yaptık” notuyla bu pozunu yayınladı.

Dizide Deren karakterini canlandıran Sezen’in annesi Cahide rolündeki Ece Uslu, hoş bir yanıt verdi.

Uslu, “Bu kız bi afet, felaket” diye yazdı.

Ece Uslu ile Melis Sezen'in paslaşması Sevgili Geçmiş gerçeğini ortaya döktü 9

Melis Sezen de usta oyuncuya “Sensin o” diyerek jest yaptı.

Genç ve tecrübeli iki ünlü oyuncunun arasındaki bu kısa paslaşmalar ekibin ne kadar iyi kaynaştığının da bir göstergesiydi.