Ana sayfa Sosyal Medya Ece Uslu’dan diziye buruk veda sözleri!

Ece Uslu’dan diziye buruk veda sözleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Sevgili Geçmiş dizisi ile başrolde yer alan Ece Uslu, büyük beklentilerle başlayan yapımın final yapmasının üzüntüsünü yaşıyor.

Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizi, ilk başladığı bölümden itibaren reytinglerde bir türlü beklenen noktaya ulaşamadı. Ece Uslu’nun yanı sıra Emre Kınay, Sevda Erginci, Özge Özacar, Elifcan Ongurlar, Melis Sezen, Seçkin Özdemir ve Burak Çelik’in başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosu adeta “yıkılıyor” şeklinde tarif edilmişti.

Birçok ünlü isim bünyesinde buluşturan, hikayesi ile de ilk bölümlerde dikkat çeken yapım ekranda ilgi göremeyince veda zamanı geldi.

Sevgili Geçmiş dizisi 13 Aralık Cuma günü son bölümü ile hayranlarının karşısındaydı. Ece Uslu ise instagram hesabından ekip arkadaşlarının isimlerini etiketledi ve “Tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Her şey çok güzeldi, sayenizde” mesajında bulundu.

Oyuncu, diziye ilk başladığında İzmir’in Urla kentinde çekimlerin yapılmasından çok memnun olduğunu ifade etmiş, hem oynamış hem de tatil yapmıştı.

Ece Uslu'dan diziye buruk veda sözleri! 7