Ana sayfa Dizi Fragmanları Ece Uslu’dan hayranlarını üzecek dizi kararı!

Ece Uslu’dan hayranlarını üzecek dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Ece Uslu artık dizilere karşı biraz mesafeli duracak. Oyuncu, kendisini heyecanlandırmayan ve yoran, yıpratan dizilerde yer almak istemiyor.

İstanbul’u terk ederek İzmir’in Urla ilçesine yerleşen ünlü oyuncu, bu saatten sonra ince eleyip sık dokuyacak. Ece Uslu, “Yükseldiğim, beni heyecanlandıran bir proje olursa neden olmasın?” diyerek dizilere kapalı olmadığının altını çizdi.

Ancak ünlü oyuncu seçici olacağını ve eskisi gibi uzun süren televizyon dizilerinde yer almasının zorlaştığını da ifade etti. Ece Uslu’nun bir projeyi kabul edebilmesi için bazı şartları var.

Ünlü oyuncu şunları söyledi: “Neden yapmayacağımın sebebini de zaten söyledim. Uzun, yoran, yıpratan mesai… İnsani düzeye indiğinde sevdiğim her işi yapmaya çalışırım, elimden geldiğince. Eğlenceli aşk dizileri de severim, lakin kendi bilincinde oyunculuğun zirvesinde tatminkar senaryo ve projelerde yer almış insanları da ayakta alkışlıyoruz.”

Dijital platformların devreye girmesiyle birlikte oyuncular açısında başı-sonu ve çalışma saatleri belli yapımlar ortaya çıkmaya başladı. Bu durum da birçok ünlü isimin tercihi olmakta.

Ece Uslu, dizilerin nereye evrilmekte olduğu sorusunu şöyle yanıtladı: “Bunu öngörmek şu an için çok zor bence. Evrildiğini düşünmek ümit vadeden bir durum. Bana kalırsa seçtiğimiz zaman diliminde, seçtiğimiz diziyi, şovu istediğimiz kadar izleyebilmek kadar basit ve özgür olmalı.”