Ana sayfa Kadın Haberleri Ece Uslu’yu dostlar alışverişte görsün!

Ece Uslu’yu dostlar alışverişte görsün!

tarafından ker_def

Ece Uslu’nun alışveriş çılgınlığı!

Oyuncu Ece Uslu önceki gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Ece Uslu bir süredir ekrandan uzan olan bir isim. Karagül dizisindeki rolüyle hafızalarımızda duran Ece Uslu’nun hayranları onu yeni bir projede görmek arzusunda. Ancak Uslu, şu sıralarda dinlenmeyi tercih etmiş durumda.

Sözcü’den Mustafa Kızgınyürek’in haberine göre bir ev alışverişi mağazasında görüntülenen oyuncu muhabirleri fark edince oldukça şaşırdı.

Gazetecilerin sorularını ”Dostlar alışverişte görsün diye çıktık, her şey yolunda” diyerek geçiştiren Uslu, hızla muhabirlerden uzaklaştı.

Ece Uslu'yu dostlar alışverişte görsün! 7

ECE USLU KİMDİR?

9 Eylül 1974 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Annesinin adı Nazan Uslu’dur. 43 yaşında olan oyuncu sarı ve yeşil gözlüdür. Başak burcu olan oyuncu; 1976 senesinde kelebek gazetesinin düzenlemiş olduğu çocuk güzeli yarışmasında ikinci olmuştur. İzmir Devlet Tiyatrosu’nda Bale ve müzik sınavlarını denemiş ancak başarılı olamamıştır. 14 yaşındayken 1988 yılı içerisinde annesiyle beraber İstanbul’a taşınmıştır. İstanbul’da Şahika Tekand stüdyo oyunculuğuna devam etmiş, liseyi Türk Koleji, Eseniş ve Evrim kolejlerinde tamamlamıştır.

O dönemlerde Ferhan Şensoy Nöbetçi Tiyatrosu’nda bir sene boyunca oyuncu olarak görev almıştır. Lise yıllarından itibaren Başak Gürsoy mankenlik ajansına bağlı olarak fotomodellik ve reklam oyunculuğunu 5 yıl sürdürmüştür. 1989 yılı içerisinde İz Peşinde adlı dizide ilk oyunculuk kariyerini başlatmıştır. 1991 yılında sinemaya adımını atmıştır. İlk sinema deneyimi Kadir İnanır’ın başrol oynadığı Ah Gardaşım filmidir. İlk oyunculuk kariyerini 1993 yılında Kıvılcım adlı dizide bir üniversite öğrencisi canlandırmıştırBu dizide Tarık Tarcan ile başrol paylaşmıştır. 1999 yılında Yalancı adlı sinema filminde Mehmet Aslantuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 1995 yılında Sahte Dünyalar, 1996 yılında Kara Melek ve 2000 yılında Üç Kadın filmi ile adından söz ettirmiştir, 1996 ve 1999 yılları arasında Nuran Devres’in senaryosunu Kubilay Zeren’in yönettiği Kara Melek dizisinde oldukça önemli bir rol almıştır. 2002 yılında başrol oynadığı Zerda adlı dizi ile performansını daha da yükselten Ece Uslu; bu oyunu ile uzun süre hafızalarda kalmıştır. 2013 yılında ise Karagül dizisinde Yavuz Bingöl ile başrolü paylaşan oyuncu daha birçok oyunda rol almıştır.

Ece Uslu’nun oynadığı tiyatro oyunları; Tom Dick ve Harry, Patron Kim, Ayıp Ettik, Medya Maymunları ve 3. Türden Yakın İlişkiler.

Ece Uslu’nun rol aldığı dizi ve filmler; Bulutların Ötesi, Karagül, Erik Zamanı, Son Der,: Aşk ve Üniversite, Kızım Nerede, Ayıp Ettik, Sırça Köşk, Elveda Derken, Üç Kadın, Ölümüne Sevdalar, Büyü, Zerda, Aşkımızda Ölüm Var, Bana Abi De, Benimle evlenir misin, Rüzgar Gülü, Güle Güle, Kara Melek, Fırat, Anılardaki Sevgili, Gökkuşağı, Sahte Dünyalar, Yahya Kaptan, Mirasyediler, Sevgili Ortak, Yalancı, Kıvılcım, Rumuz Sev Beni, Son Söz Sevginin, Ah Gardaşım, Sarı Tebessüm, İz Peşinde ve Ana.