Ana sayfa Sosyal Medya Ecem Erkek’te ne numaralar var böyle; sesi ile mest ediyor, rekorları alt üst ediyor!

Ecem Erkek’te ne numaralar var böyle; sesi ile mest ediyor, rekorları alt üst ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show programında Naime karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ecem Erkek, yetenekleri ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Show TV’de yayınlanan programın her bölümünde izleyicilerin sahnelerini heyecanla beklediği kişi Ecem Erkek’ten başkası değil.

Naime olarak Güldür Güldür Show’un en eğlenceli skeçlerine imza atan Ecem Erkek, aynı zamanda sesiyle de hayranlarından tam not aldı. Hatta o kadar güzel şarkı söylüyor ki, youtube ortamında paylaşılan videolarla rekor kırıyor…

Serkan Çağrı ile birlikte fotoğrafını instagram hesabından yayınlayan Ecem Erkek, “Şarkı söylemeyi seviyorum bu kadar” diyerek de yoluna devam edeceğinin işaretlerini verdi.

Ecem Erkek'te ne numaralar var böyle; sesi ile mest ediyor, rekorları alt üst ediyor! 7

Gökçe Yanardağ, “O da bir şey mi, biz dinlemeye bayılıyoruz o kadar” yorumuyla milyonlarca kişinin de duygularına tercüman olmuş oldu.

Ecem Erkek’in hayranları da şarkı söylemesini çok sevdiklerini belirten ifadelerle, ünlü oyuncuya övgü üstüne övgüde bulundu. Muhteşem bir sesi olduğunu söyleyen hayranları, ayrıca şarkıları kendi üslubuyla yorumlamasından da son derece memnun.

Ecem Erkek’in Taksim Trio ekibi ile birlikte seslendirdiği Ahmet Kaya’nın Nereden Bileceksiniz isimli şarkısındaki yorumu da olay oldu. Youtube’da 35 milyondan fazla izlenen klip, 16 bin yorum aldı.

“Kız sen neymişsin be Naime” diye şaşkınlıklarını ifade edenler, Ecem Erkek’in sesine bayıldıklarını ve şarkı söylemeyi bırakmamasını istiyor.

Youtube’a 7 yıl önce eklenen Ahmet Kaya’nın “Nereden Bileceksiniz” klibi 82 milyon izlenme elde etti. Ecem Erkek’in aynı şarkıyı yorumladığı videosu ise sadece 11 ay içinde 35 milyonu geçti. İşte muhteşem yorumuyla Ecem Erkek’in kulakların pasını silen yorumu: