Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Cannes sahillerinde şıklığıyla göz doldurdu!

Eda Ece, Cannes sahillerinde şıklığıyla göz doldurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yasak Elma izleyicisinin şu sıralar en çok merak ettiği konu, kimlerin 6. sezonda yer alıp almayacağı! Özellikle Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece’nin kalıp kalmayacağı da ayrı bir merak merak konusu! Zira oyuncunun Yasak Elma’dan ayrılma ihtimali hala ortada duruyor!

Sezon sonuna doğru dizinin 6. sezonda da devam edeceği gündeme gelmişti. Bu konu açıklığa kavuştuktan sonra herkes için ‘kim gidecek, kim kalacak?’ sorusunun yanıtı beklendi. Sezon finalinde Ender, Yıldız ve Çağatay’ın bir aracın içinde uçurumdan aşağı uçması ile birlikte, 3 başrolün de dizinin 6. sezonda gitme ihtimali belirdi!

Oysa, Yıldız karakteri ile ilgili herkes 6. sezonun garanti olduğunu konuşuyordu! Fakat izleyicilere de oyunculara da ‘Bu dizide kimsenin garantisi yok!” mesajı veriliyordu adeta sezon finali ile! Çağatay’ı oynayan Berk Oktay yok, bu durum net! Çünkü oyuncu atv’nin bir dizisinde başrol oyuncusu oldu.

Eda Ece, Cannes sahillerinde şıklığıyla göz doldurdu! 8

Şevval Sam ile ilgili olarak artık müzik çalışmalarına ağırlık vereceği ve dizide yer almasının pek de ihtimal dahilinde olmadığı gündeme gelmişti. Eda Ece, son yaptığı açıklamada, yeni sezonda kimlerin gidip kimlerin kalacağına, sezon başlamadan önce Yapımcı Fatih Aksoy ile yapılacak bir toplantıda karar verileceğini belirtmişti.

Bu belirsizlik izleyenlerin aklını kurcalayadursun, Eda Ece şu sıralar tatilin keyfini çıkarıyor! Oyuncu, kısa bir süre önce Fransa’nın Cannes kentine gitti. Gözlerden uzak bir tatil yapmayı seçen Eda Ece, Cannes sokaklarındaki pozlarını da zaman zaman paylaşmakta.

Son olarak sahilde ortaya çıkan oyuncu, uzun, yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesi ile beğeni topladı. Dizide sürekli makyaj yapan oyuncunun, tatilde makyajsız doğal haliyle olmayı tercih ettiği paylaşımlarına da yansıyor.

Eda Ece, Cannes sahillerinde şıklığıyla göz doldurdu! 9

Düzgün fiziği ile ‘Ne giyse yakışıyor’ dedirten Eda Ece, Yasak Elma’da her hafta şıklığı ile beğeni toplarken, tatilde de daha sade ama özenli ve çok yakıştırılan kendi kıyafetleri ile hayranlarından beğeni alıyor. Yukarıdaki fotoğraftaki haliyle de çok beğenildi… Yıldız’ın kimi zaman son derece iddialı, bazen rüküş, bazen de çok gösterişli kıyafetlerine karşılık Eda Ece, şık, sade ama dikkat çeken kıyafetler seçmekte…