Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Disney Plus gecesinde Yasak Elma ile ilgili sözleriyle bütün tahminleri resmen çöpe attı!

Eda Ece, Disney Plus gecesinde Yasak Elma ile ilgili sözleriyle bütün tahminleri resmen çöpe attı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 5 sezon boyunca ekranın en çok konuşulan, beğenilen dizisi oldu Yasak Elma. Reytinglerini hep yüksekte tutan ve bugüne kadar gelen dizinin 6. sezonda da devam edeceği bir süre önce belli olmuştu. Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’dan bazı oyuncuların ayrılacağı şeklinde haberler de uzun zamandır medyada yer alıyor.

Diziden Berk Oktay’ın ayrılığı kesinleşti. Zira oyuncu da zaten instagram sayfasından vedasını yayınladı. Ayrıca zaten atv’nin Bir Küçük Bir Günışığı dizisinde oynayacağı ortaya çıkmıştı. Bu nedenle Oktay’ın 6. sezonda yer almayacağı kesinleşti.

Şevval Sam için de uzun süredir ayrılacağı şeklinde iddialar gündeme geliyor. Oyuncunun da Yasak Elma dizisiyle yaşlanmak istemediğini söylediği sözlere atıfta bulunularak 6. sezonda yer almak istemediği konuşuluyordu.

Eda Ece, Disney Plus gecesinde Yasak Elma ile ilgili sözleriyle bütün tahminleri resmen çöpe attı! 8

Eda Ece’nin 6. sezonun tek garanti ismi olduğu da hep dillendirildi ama dizinin sezon finali bölümünde Ender, Yıldız ve Çağatay’ın kaza yaptığı araçtan kimin sağ çıkacağı da ortada bırakılmıştı.

Eda Ece, ‘Öyle bir sezon finali yaptık ki kim gidecek, kim kalacak muamma’ sözleriyle kendisinin de garantisi olmadığını belirtmişti. Ece, hafta içinde Disney Plus’ın açılış gecesine katıldığında Yasak Elma dizisiyle ilgili soruları da yanıtladı. Oyuncu, son sözleriyle tüm iddiaları ve ihtimalleri de çöpe atmış oldu!

Diziden aslında kimlerin ayrılacağı ile ilgili bir kararın verilmediğini yaptığı açıklama ile ortaya koydu. Yani yapımcı cephesinde bile durum net değil! Berk Oktay haricindeki diğer oyunculardan Eda Ece’nin ve Şevval Sam’ın diziden ayrılıp ayrılmayacakları, diğer rollerde yer alanların akıbeti, tamamen yapılacak bir toplantıyla belirlenecek!

Eda Ece, Disney Plus gecesinde Yasak Elma ile ilgili sözleriyle bütün tahminleri resmen çöpe attı! 9

Eda Ece TV100 kameralarına verdiği röportajda kamera arkası ve önünde yer alan tüm ekibe Med Yapım’ın bir aylık tatil verdiğini, bu süre içinde herkesin dinlenmesini istediğini ve bir aylık tatilin ardından da bir toplantı yapılarak yeniden konuşulmasının düşünüldüğünü aktardı. Eda Ece, bu açıklamadan sonra Şevval Sam konusuna da bir süreliğine de olsa noktayı koymuş oldu! Oyuncu, şu an için Şevval Sam’ın ayrılığının söz konusu olmadığını da sözlerine ekleyerek tüm iddia ve tahminleri de boşa çıkarmış oldu!

Görünen o ki Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy, yeni sezon için oyuncularla birlikte yapacağı toplantı sonrasında 6. sezon için en net kararını verecek! O güne kadar da bu meseleyle ilgili iddialar, sadece bir iddia olmanın ötesine gidemeyecek!