Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece en çok hangi diziyi izliyor? Çok şaşıracaksınız!

Eda Ece en çok hangi diziyi izliyor? Çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinde Yıldız Argun karakteri ile ekranda fırtına gibi esmeye devam ediyor. 3. sezonuyla diziye büyük bir ivme kazandıran Eda Ece, kendisi de bir dizi hastası… Birçok dizi izlediğini belirten ünlü oyuncu, en çok hangi yapıma takılı kalıyor?

Eda Ece, en çok izlediği diziyi youtube’de konuk olduğu Aslı Şen’in programında açıkladı. Netflix’in Mindhunter isimli dizisini çok sevdiğini anlatan ünlü oyuncu, “Çok izliyorum ben de. En çok Mindhunter, Netflix’te… Gerçekten en sevdiğim o oldu. Orada da böyle FBI’ın içinde davranış bilimi inceleyen, bir bölüm açılıyor ve bayağı ağır katillerin, yani Amerika’da seri katillerin, neden bunu yaptıkları ile ilgili olarak psikolojik olarak onlarla hapishaneye gidip, görüşüp incelemesini yapıyorlar. Herhangi bir polisiye FBI dizisine, psikolojik hat katmışlar. Benim de en sevdiğim konulardan birisi de psikoloji. Bölümleri çok güzel çekilmiş. Replikleri falan her şeyi çok güzel” diye konuştu.

Eda Ece ayrıca yine Netflix’te yayınlanan komedi dizisi The Politician’ı da severek takip ettiğini anlattı. Dizideki renkli dünyayı çok sevdiğini, herkesin çok güzel giyindiğini ve yönetmenin dünyasına da bayıldığını ifade etti.

Eda Ece, Kraliçe II. Elizabeth’in saltanat dönemini anlatan bir biyografi dizisi olan The Crown’a dayeni başladığını ve ilk sezonun 5. bölümünde olduğunu anlattı.

Türk dizilerinden kendi dizisi Yasak Elma için “İzlemeye çalışıyorum, çünkü çok çalışıyoruz biz” diye konuşan Eda Ece, başka bir dizinin ismini de vermedi.

Oyuncu, sette 12 saat kuralı ile çalıştıklarını ve yapım firmasının buna dikkat ettiğini ancak bazen günde 12 saati aşan çalışmalar da olabildiğini sözlerine ekledi.