Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece hayranlarını korkuttu! Oyuncu anne ve babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi!..

Eda Ece hayranlarını korkuttu! Oyuncu anne ve babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla hayranlarını endişelendirdi.

Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde başrolü paylaşan ve canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteri ile gönüllerde taht kuran Eda Ece sosyal medya hesabından anne ve babasıyla fotoğrafını paylaşarak altına; “Annem ve babam, bu hayattaki en değerli varlıklarım. Arayan soran herkese teşekkür ederim, annem iyi, babam da iyi olacak. Sizi çok seviyorum” notunu düştü.

Ünlü oyuncunun anne ve babası Covid’e yakalandı. Annesinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Eda Ece babasının da sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Eda Ece hayranlarını korkuttu! Oyuncu anne ve babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi!.. 7

Oyuncunun paylaşımı hayranlarından çok sayıda yorum aldı. Takipçileri Eda Ece’ye geçmiş olsun mesajlarını iletirken aralarında Seda Sayan ve Barış Kılıç’ın da bulunduğu pek çok ünlü isim oyuncuya destek mesajı gönderdi.

Ailesinin kendisi için çok önemli olduğunu belirten Eda Ece verdiği bir röportajda ailesi ile ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı.”Benden 8 ve 10 yaş büyük iki ablam var evin en küçüğü benim, ailede ilgi odağı olarak büyüdüm. Hayatımda hiç öz güven problemi yaşamamamı da buna bağlıyorum.

Ablalarım benden büyük, babam da ileri yaşta. Ailede aklı başında ve olgun bir enerji içinde büyüdüğüm için herhalde, bu durum beni hayata kafa olarak biraz önden başlattı.”