Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece hem sitem etti hem de Yasak Elma’nın yeni bölüm tarihini verdi!

Eda Ece hem sitem etti hem de Yasak Elma’nın yeni bölüm tarihini verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, performansıyla dizinin en çok sevilen isimlerinden birisi. İlk sezondan beri dizide rol alan oyuncu, adeta Yasak Elma’nın vazgeçilmezi haline dönüşmüş durumda.

Dizinin ilk iki sezonunda farklı bir Yıldız karakteri olmasına karşın, giderek entrika dizisinin içinde komedi unsurları da eklendi ve Yıldız, yeni versiyonun en dikkat çeken karakteri olarak ortaya çıktı.

Absürt komedi tarzıyla beğeni toplayan Yasak Elma dizisinin çekimlerine kısa bir süre ara verilmişti. Yılbaşı haftası nedeniyle pek çok dizi gibi Yasak Elma da bu hafta yayınlanmadı. 127. bölümün ne zaman yayınlanacağını ise Eda Ece, instagram hesabından duyurdu.

Oyuncu dizinin setindeki hazırlığı sırasında çekilen aşağıdaki pozuyla yılbaşı tatilinin bittiğini ve çekimlere başladıklarını duyurdu. Ece, yeni bölümün 17 Ocak akşamı ekrana geleceğini de belirtti.

Eda Ece hem sitem etti hem de Yasak Elma'nın yeni bölüm tarihini verdi! 4

Bu arada aynı zamanda Fox TV’nin yeni eğlence programı ‘Maske Kimsin Sen’de de jüri üyesi olarak yer alan Eda Ece, programa bazı izleyicilerden gelen eleştiriler sonrasında sitemini de yine instagram adresinden etti.

 

Eda Ece hem sitem etti hem de Yasak Elma'nın yeni bölüm tarihini verdi! 5

Oyuncu, programa gelen eleştiriler için “Şok içindeyim” diyerek şöyle devam etti: “Bu mutsuz gülerde, 50 ülkede yayınlanan rengarenk bir yarışma olan Masked Singer formatını temiz kalple, eğlenmek, gülmek amacıyla yaptık ve seyircimiz sevdi, çok teşekkür ederiz. Zihniyeti aklı mantığı sağlıklı, temiz düşünceli, eğlenip geçmeyi bilen, iyi kalpli herkese sevgiler. Art niyet aramak, yanlış ve uçuk fikirler ve kötülük sahibinin, bizle bir ilgisi yok, bizim aklımıza bile gelmez! Haftaya görüşürüz canım seyirci.”