Ana sayfa Dizi Fragmanları Eda Ece ile Biran Damla Yılmaz komedisi! Yasak Elma dizisi yine yaptı yapacağını!

Eda Ece ile Biran Damla Yılmaz komedisi! Yasak Elma dizisi yine yaptı yapacağını!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her hafta absürt komedi örnekleri sergilenen sahnelerle izleyicilerini gülümseten Yasak Elma dizisinin beşinci sezonu çok başarılı şekilde devam ediyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde ilginç olaylar yaşanacak. Ender’in Çağatay’a söylediği sözler, dikkat çekiyor. Ender’e göre Yıldız ile Çağatay hala birbirlerini seviyor.

Doğan ise kızı Kumru ile büyük çatışma yaşarken, Çağatay’ın kışkırtmaları ile de baş etmek durumunda kalacak. Dizinin 28 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak 133. yeni bölümünden yayınlanan 2. fragman herkesi çok eğlendirdi.

Eda Ece ile Biran Damla Yılmaz komedisi! Yasak Elma dizisi yine yaptı yapacağını! 7

Yıldız ile Kumru’nun doğaçlama sahnesi gülmek isteyenler için hazırlanmış gibi. Eda Ece yine doğaçlama performansı ile yeni bölümde herkesi güldürecek.

Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri bir süredir hikayede izleyicilere göre geri planda tutuluyordu. Bu durumun değişmeye başladığının işaretinin de yeni bölüm ile verildiği düşünülüyor. Kumru karakteri biraz daha entrikadan uzak, Yıldız ise biraz daha doğaçlama performansı ile ön planda görünecek gibi bir izlenim var.

Kaynana, gelin atışması gibi sahneler izleyeceksiniz. Tabii ki bir de büyük sürpriz var. Kumru bir anda kapıyı açıp da karşısında annesini görünce, hikayede her şeyin çok farklı bir noktaya gideceğinin de mesajı verilmiş oldu.

İşte Yasak Elma dizisinin 133. bölümünden 2. fragman: