Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece iyice eridi! Ayça Ayşin Turan’ın güzelliği! Demet Özdemir’in minili şıklığı!

Eda Ece iyice eridi! Ayça Ayşin Turan’ın güzelliği! Demet Özdemir’in minili şıklığı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları, hayranlarının beğeni ve övgü dolu yorumlarıyla karşılanıyor. İlgiyle takip edilen üç ismin son paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Ayça Ayşin Turan var. Oyuncu, rol aldığı Arıza dizisindeki Halide karakteriyle gündemde. Genç kuşağın başarılı isimlerinden birisi.

Ayça Ayşin Turan, kariyerinde emin adımlarla ilerleyen, çok fazla göz önünde olmaktan kaçınan genç bir oyuncu. Ayça Ayşin Turan’ın Karagül dizisi ile ünlü olmasından sonra önü de açıldı.

Başarılı oyuncu, performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken bir isim. Oyuncu, son olarak aşağıdaki paylaşımıyla yine hayranlarının kalbini çaldı.

Ayça Ayşin Turan’ın doğal ve duru güzelliği fotoğraf da yansımakta. Oyuncu, Bestyle dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçti ve aşağıdaki fotoğraf da o dergiden bir kare…

Eda Ece iyice eridi! Ayça Ayşin Turan'ın güzelliği! Demet Özdemir'in minili şıklığı! 9

Yine son dönemin çok konuşulan bir başka ismi Demet Özdemir. O da hem başarılı oyunculuğu hem de güzelliği ile konuşuluyor. Demet Özdemir, TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle de gündemde.

Oyuncu, sosyal medyayı da sık kullanan isimlerin başında geliyor. Özellikle setten yaptığı paylaşımları ilgiyle takip ediliyor. Aşağıda da yine dizinin setindeki karavanında verdiği bir poz.

Oyuncunun mini etekli şıklığı da gözden kaçmıyor… İşte aynadan Demet Özdemir pozu…

Eda Ece iyice eridi! Ayça Ayşin Turan'ın güzelliği! Demet Özdemir'in minili şıklığı! 10

Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı  Eda Ece de son dönemin konuşulan isimlerinden. Ece, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarını mutlu ediyor. Instagram’ı sıklıkla kullanan oyuncu, hayranlarıyla birebir iletişim halinde.

Son günlerde kilo verdiği de gözden kaçmıyor oyuncunun. Genelde diyet yapmak için kendisini çok zorlamadığını söyleyen oyuncu, bu kez biraz dikkat etmiş sanki!

Fotoğraftaki hali, gittikçe zayıfladığının da bir kanıtı gibi adeta… Sedef İybar da fotoğrafa “İyi zayıfladın” yorumunu yapıyor…

Eda Ece iyice eridi! Ayça Ayşin Turan'ın güzelliği! Demet Özdemir'in minili şıklığı! 11