Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, proje bu kadar güzel olunca reklamı da kendisi yaptı!

Eda Ece, proje bu kadar güzel olunca reklamı da kendisi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile kariyerinin en iyi dönemini yaşayan Eda Ece, son yıllarda büyük bir çıkışa imzasını attı. Karakteri başarıyla canlandıran ve hafızalarda da yer edinen oyuncu, aynı zamanda sosyal konulardaki duyarlılığı ile de dikkat çekiyor.

Sokakta bulduğu köpeklerin tüm aşılarını ve gereksinimlerini karşılayıp sonra da onları sahiplendiren oyuncu, zaman zaman instagram hesabından da sosyal duyarlılığa ihtiyaç duyulan çalışmaları yayınlıyor. Eda Ece, Sabancı Vakfı ile birlikte yeni bir projede görev aldığını ve bundan da mutluluk duyduğunu yazdı.

Instagram’da paylaşım yapan ünlü oyuncu, “Papuduk serisinin kitaplarını görme engelli çocuklar için okudum. Bir çok önemli konuya değinen #Papudukkitapserisi’ni kendim ve yetişkinler için de çok beğendim ve çok değerli buldum, doğa ve hayvan sevgisini, çevre bilincini çok güzel anlatıyor” diyerek mesaj verdi.

SMA Tip 1 hastası Alara için de bağış yaptıklarını belirten Eda Ece, çocuklara hayvan ve doğa sevgisini kazandırmak amacıyla hazırlanan Papuduk kitap seti ile ilgili bir de video yayınladı.

Eda Ece’nin sesi ile bu seri görme engelli okuyucular ile ücretsiz olarak buluşacak.