Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Şevval Sam’ın Yasak Elma setindeki fotoğrafına imalı bir laf attı!

Eda Ece, Şevval Sam’ın Yasak Elma setindeki fotoğrafına imalı bir laf attı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma’nın iki kadın oyuncusu Şevval Sam ve Eda Ece’nin sadece sette değil, günlük hayatta da iki yakın arkadaş olduklarını bilmeyen yok artık. Her ne kadar dizide mecburi bir müttefiklik yapsalar da birbirlerinden pek de hoşlanmadıkları aşikar. Ancak kamera arkasında durum bambaşka.

İkilinin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda da dostluklarını artık herkes biliyor. Eda Ece, Şevval Sam’ın güzelliğine, duyarlılığına, oyunculuğuna her fırsatta övgüler diziyor. Şevval Sam da genç meslektaşını onure eden sözleri söylemekten hiç sakınmıyor.

Sam ve Ece aynı zamanda esprili kişilikleriyle de biliniyorlar. Sosyal medyada da birbirleriyle atışıyorlar kimi zaman. İşte bu yazışmalardan birisi de okuyanları güldürdü.

Şevval Sam, Yasak Elma’nın set arkasından bir fotoğrafını “Kamera arkasının da arkası vardır” diyerek setteki çay molasına dikkat çekti.

Eda Ece ise Sam’ın bu paylaşımına “Hadi ya çay molası oluyor mu sizde?  Hangi set orası?” sorusuyla esprili bir şekilde takıldı.

İşte ikilinin o konuşmaları:

Eda Ece, Şevval Sam'ın Yasak Elma setindeki fotoğrafına imalı bir laf attı! 7