Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece spoi verdi! Yıldız, Yasak Elma’ya tavrını koyuyor! Kadın gücü geliyor!

Eda Ece spoi verdi! Yıldız, Yasak Elma’ya tavrını koyuyor! Kadın gücü geliyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde en heyecanlı spoiler Eda Ece’den geliyor. Herkesin malumu olan bu durum artık Eda Ece’nin instagram hesabının da daha heyecanlı bir şekilde takip edilmesini sağlıyor. Oyuncu, Yıldız karakterini oynadığı dizinin setinden fotoğraf ve videolarla izleyenlerine keyifli anlar yaşatırken, ayrıca tüyolar da veriyor sürekli.

Diziyi izleyenlerin bildiği gibi adeta yeni bir sayfa açıldı Yıldız-Ender ve Şahika’nın hayatında. Halit Argun’un ölümünün ardından pek çok karakter de diziye veda etti ama yeni karakterler geldi.

Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali Kuyucu, Argun holdingin hisselerinin bir kısmını aldı. Sıra gecesi, kebap sofrası, kar yağdırmak derken, Hasan Ali’nin iyi niyetli bir adam olduğu intibası yaratıldı ama yeni bölümde başka planları olduğu ortaya çıkacak.

Bu arada kadınlar da Halit’in ölümüyle birlikte artık şirkette daha çok söz ve yetki sahibi oldu. Şahika, Yıldız ve Ender’i bol bol toplantı masalarında göreceğiz galiba!

Zira Eda Ece, instagram sayfasından, dizinin setinde çekilen bir fotoğrafıyla kadın patronlara atıfta bulunan bir not kaleme aldı.

Oyuncunun kadın gücünü ön plana çıkaran, kadın patronların da artık erkeklerle birlikte şirketin toplantılarında yer alacağını söyleyen açıklamasına bakılırsa, Yıldız da Argun Holding’de Ender ve Şahika’dan sonra yerini alacak.

İşte Eda Ece’nin paylaşımı:

#GirlBoss ların dönemi çoktan başladı. Hatta dünyanın başından beri, üreten, büyüten, ilham veren arka planda kadındı. Artık fikrin, üretimin, yeteneğin, gücün kadında olduğunu herkes görecek. Erkek dolu toplantı masalarında, fikirlerimizi alıp kendileri uygulayıp bunun da burda ne işi var cümlesini kuramayacaklar! Kadınların özenli ve incelikli fikirleri, yaratıcılıkları gün yüzüne çıkacak. Sadece erkeklere güvenen zihniyet geri kalacak. Kimse rahatsız olmasın! Kadın patronlara alışın!???????????? #kadın #kadıngücü #comingsoon #beagirlboss #worldgirlbosses #worldgirlbossday #werunthismother ????????

Eda Ece spoi verdi! Yıldız, Yasak Elma'ya tavrını koyuyor! Kadın gücü geliyor! 8

Oyuncu, setten son bir paylaşım daha yaptı. Bu paylaşımında da sette dinlenmek için kullandığı karavanında çekilen bir pozunu paylaştı…

Selfie çekmeyeli baya olmuş. Karavan günlükleri. #set

Eda Ece spoi verdi! Yıldız, Yasak Elma'ya tavrını koyuyor! Kadın gücü geliyor! 9