Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece ve Şevval Sam, yine kalpleri ısıtan bir davranış sergiledi!

Eda Ece ve Şevval Sam, yine kalpleri ısıtan bir davranış sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde başrolde yer alan Şevval Sam ile Eda Ece, hayvan hakları konusunda oldukça duyarlı… Eda Ece ile birlikte, Kavacık’taki film platosundan Sibirya Kurdu olarak da bilinen Husky cinsi köpeği kurtardıklarını söyleyen Şevval Sam, şimdi bu köpeği sahiplendirmek istediklerini anlattı.

Daha önce de birçok benzer davranışta bulunan iki ünlü oyuncu, şimdi de bir cana daha yuva aramaya başladı. Şevval Sam, tüm hayvanseverlere de “Satın alma sahiplen” diyerek, bakıma muhtaç çok sayıda hayvanın sokaklarda ya da barınaklarda olduğunu hatırlattı.

Şevval Sam, bu köpeği de sahiplendirmek adına Eda Ece’nin yoğun şekilde çaba harcadığını, birlikte bahçesi veya çiftliği olan, soğuk iklimi seven bu köpeğe sahip bulmaya çalıştıklarını anlattı.

Örnek davranışı ile takdir toplayan Şevval Sam, “İnsanlar oyuncak zannedip alıyorlar. Biraz büyüdükten sonra sokağa atıyorlar” diyerek isyanda da bulundu. Cins köpeklerin sokak köpekleri kadar güçlü olmadığını da hatırlatan oyuncu, önce bakıp sonra sokağa köpek atanları vicdansızlık ile suçladı.

Şevval Sam, “Çok büyük günah. Satın almasınlar, sahiplensinler. Sokakta sahip çıkılmaya muhtaç bir dolu hayvan var. İnsan evladını sokağa atar mı? Önce el bebek, gül bebek bakılıyorlar. Evlat gibi seviliyorlar, sonra sokağa atıyorlar. İnsan evladını sokağa atar mı” diyerek büyük isyanını dile getirdi.