Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Yasak Elma’dan yine bir spoi verdi!

Eda Ece, Yasak Elma’dan yine bir spoi verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri Yıldız’a hayat veren Eda Ece, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da büyük bir ilgiyle takip edilmekte. Oyuncu, hem dizideki karaktere kattığı tavrıyla hem de günlük hayattaki mütevazi, samimi halleriyle hayranları tarafından çok seviliyor.

Yıldız ne kadar gösteriş düşkünü, patavatsız ve rüküşse, Eda Ece de bir o kadar samimi, sade ve mütevazi bir isim. Oyuncu, her fırsatta dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla da fanlarını çok mutlu ediyor.

Dizinin takipçileri, kamera arkasında olan bitenleri Eda Ece’den öğreniyor. Oyuncu, Yasak Elma’daki meslektaşlarıyla bol bol pozlar veriyor, videolar çekiyor.

En çok da kucağından indirmediği, dizinin Halit Can’ı Kuzey Gezer ile yaptığı paylaşımlar büyük ilgi görüyor. 40 günlükken sete gelen ve herkesin gözünün önünde büyüyen minik Kuzey ile Eda Ece’nin video ve fotoğrafları da sosyal medyada dikkat çekiyor.

Bu arada Eda Ece, diziyle ilgili en önemli spoileri de veren isim olarak büyük bir dikkatle takip ediliyor! Gelmekte olan tüm fırtınaları, sürprizlerini bozmadan ama merak uyandırarak paylaşıyor oyuncu.

Yine yaptığı bir paylaşımla dizide ilgi çekici gelişmeler olduğunu aktarmakta. Gelecek hafta Şahika’nın ölerek Nesrin Cavadzade’nin de diziden ayrılması bekleniyor.

Eda Ece, Yasak Elma'dan yine bir spoi verdi! 7

Cavadzade’nin gideceği kulislere düştü bile! Cansu’nun daveti basıp silahıyla ateş ettiğinde vurduğu kişinin Şahika olduğu sanılıyor. Gerçeği yeni bölümde göreceğiz ama Eda Ece’nin son instagram paylaşımında “Bu ara bölümler çok eğlenceli, Pazartesi kaçırmayın” sözleri de büyük dikkat çekti! Bakalım bu ipucunun altından ne çıkacak?