Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’den yeni Yasak Elma tüyosu: Daha da iyi olacak!

Eda Ece’den yeni Yasak Elma tüyosu: Daha da iyi olacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, 4. sezonda izleyenleri şaşırtan gelişmelerle sürüyor. Dün akşam 84. bölümü yayınlanan dizinin 85. bölümünde Halit Argun karakteri diziye veda edecek. Ayrıca Yiğit, Kerim, Lila ve Kaya karakterleri de diziden çıkıyor. 4. sezon başlamadan önce ‘bomba gibi geliyor’ yorumlarıyla sosyal medyada pek çok paylaşımlar yapan Eda Ece, yeni bölümler için de benzer ifadeler kullandı.

Dizide Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, sosyal medyayı oldukça etkin kullanan bir isim. Oyuncu, yaz boyunca diziyle ilgili paylaşımlar yaparak hiç unutturmadığı gibi, sezon başladığından beri de hem verdiği tüyolarla, hem merak ettiren paylaşımlarla dikkatleri çekiyor.

Eda Ece’nin takipçilerine sık sık dizinin kamera arkasından yaptığı paylaşımlar ilgiyle izlenirken, oyuncunun diziden bu sezon başında ayrılan ve Sadakatsiz dizisini çekmeye başlayan yönetmen Neslihan Yeşilyurt’a da bir mesajı vardı.

Berk Oktay, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ve Erdal Özyağcılar’ın katılacağı diziye yeni maceralar ve hikayeler ekleneceği biliniyor. Bu hafta gün birincisi olan dizi için Eda Ece heyecanı katlayarak “Yasak Elma bu sezon gitgide daha heyecanlı olacak göreceksiniz” ifadesini kullandı.

Eda Ece'den yeni Yasak Elma tüyosu: Daha da iyi olacak! 12

Dizide giydiği kıyafetler kadar takıları da merak konusu olan Eda Ece, sponsor firmayı da meraklıları ile paylaştı…

Eda Ece'den yeni Yasak Elma tüyosu: Daha da iyi olacak! 13

Yasak Elma’da annesini oynayan Melisa Doğu ile pozunu da instagram story sayfasından paylaştı Eda Ece…

Eda Ece'den yeni Yasak Elma tüyosu: Daha da iyi olacak! 14

Önümüzdeki haftalarda diziye katılacak olan Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’na da aşağıdaki mesajı gönderdi…

Eda Ece'den yeni Yasak Elma tüyosu: Daha da iyi olacak! 15

Aşağıdaki paylaşımda da dizinin eski yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un paylaşımını sayfasına taşıyan Eda Ece, çok özlediğini de ekledi…

Eda Ece'den yeni Yasak Elma tüyosu: Daha da iyi olacak! 16

Eda Ece'den yeni Yasak Elma tüyosu: Daha da iyi olacak! 17